Esnek Diyet Arkadaşlığı

Sağol canım..Ben hafta içi gündüz fena değilimde akşam cozutuyorum ya
çay içiyoruz..kuruda içemiyorum:)(İnş en azında 53,5 olsam onada şükür diyeceğim:)
Zaten hep o akşam çayın yanı mahvediyor yemişler tatlılar bütün gün dikkat et akşam hepsi gidiyor akşam çaylarını mı iptal etsek

1.liği kılpayı kaçırdımmm.....nolamazzzzz birileri beni teselli etsinnn
Sen üzülme tatlım bi daha kine en çok sen verecem inanıyorum bak ben bu akşam bi kase çekirdek iki luppo götürdüm akşam çayını kaldırmak gerek yoksa zaten kilo alımlar başlayacak bide senin kilonda çok yok fazla kilo olunca çok daha veriyorsun sen bi kaç gr versen yeter

sağolasın canımm bu teselli bana ilaç gibi geldi...

Kizlar cevap yazmakta zorlaniyorum. Bir kac haftadir yazdigim kelimeleri birleztiriyor. Cevap yazmak sorun oluyor. Sorunu duzeltmeleri icin mrsaj attim. Duzelene kadar pek girmiycem

Yarın gün var geçenki günü kısır ve bir börekle geçiştirdim bakalım bu sefer nasıl olacak
Bende bu aralar hep ikramlı yerlere gittim diyetteyim dedim yemedim evden çıkmadan yemeğimi yedim ordada bol su içtim sizede tavsiye ederim tok giderseniz sıkıntı olmaz illa ye derlerse salata türüü ne varsa ondan yersiniz bol bol da su içtinizmi oldu bu iş :)

Aynen katılıyorum, birde eskisi gibi değil davetler artık daha güzel eskiden ne varsa hepsi tabaklara konurdu yesen bir dert yemesen ayrı dertti cunku yemessen çok ayıp olurdu. ama şimdi masanın üstüne açık büfe koyuluyor ikramlar herkes istediğinden alıyor çok güzel bir yöntem bende zararlılara pek bulaşmadan atlatıyorum bu sayede gönül koyan kırılanda olmuyor çünkü kimin ne yediği anlaşılmıyor.

arkadaşlar slmlar nerelerdesiniz ben rgl dönemine girmiş bulunmaktayım ondan pek dikkat etmiyom bakalım ne olcek ayın 17 sinede az kaldı durumlar nasıl??

Günaydın sabah bildirimimi yapayım gün içinde işler güçler unutmayayım bu hafta 68.3 gösterdi tartım tabi bunda lahana diyetinin etkisi var öyle söylenildiği gibi 8 5 kilolar gitmedi benden ama olsun bunada şükür heee bir daha lahana diyeti yapar mıyım yooo büyük sözüme töbe şok diyetlere bulaşmayacağım bir daha gram gitsin ama gitsin az ve öz yiyerek dengeli beslenerek vermeye çalışırım bundan sonra herkese bol eksili günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…