- 2 Şubat 2010
- 753
- 720
- 303
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.681
Zaten hep o akşam çayın yanı mahvediyor yemişler tatlılar bütün gün dikkat et akşam hepsi gidiyor akşam çaylarını mı iptal etsekSağol canım..Ben hafta içi gündüz fena değilimde akşam cozutuyorum ya
çay içiyoruz..kuruda içemiyorum:)(İnş en azında 53,5 olsam onada şükür diyeceğim:)
senin çok bir kilon yok zaten canım çok takma kafanaSağol canım..Ben hafta içi gündüz fena değilimde akşam cozutuyorum ya
çay içiyoruz..kuruda içemiyorum:)(İnş en azında 53,5 olsam onada şükür diyeceğim:)
Sen üzülme tatlım bi daha kine en çok sen verecem inanıyorum bak ben bu akşam bi kase çekirdek iki luppo götürdüm1.liği kılpayı kaçırdımmm.....nolamazzzzz birileri beni teselli etsinnn
sağolasın canımm bu teselli bana ilaç gibi geldi...Sen üzülme tatlım bi daha kine en çok sen verecem inanıyorum bak ben bu akşam bi kase çekirdek iki luppo götürdümakşam çayını kaldırmak gerek yoksa zaten kilo alımlar başlayacak bide senin kilonda çok yok fazla kilo olunca çok daha veriyorsun sen bi kaç gr versen yeter
tamam canım olsun canın sağolsun ne zaman düzelirse beklerizKizlar cevap yazmakta zorlaniyorum. Bir kac haftadir yazdigim kelimeleri birleztiriyor. Cevap yazmak sorun oluyor. Sorunu duzeltmeleri icin mrsaj attim. Duzelene kadar pek girmiycem
Bende bu aralar hep ikramlı yerlere gittim diyetteyim dedim yemedim evden çıkmadan yemeğimi yedim ordada bol su içtim sizede tavsiye ederim tok giderseniz sıkıntı olmaz illa ye derlerse salata türüü ne varsa ondan yersiniz bol bol da su içtinizmi oldu bu iş :)Yarın gün var geçenki günü kısır ve bir börekle geçiştirdim bakalım bu sefer nasıl olacak
Aynen katılıyorum, birde eskisi gibi değil davetler artık daha güzel eskiden ne varsa hepsi tabaklara konurdu yesen bir dert yemesen ayrı dertti cunku yemessen çok ayıp olurdu. ama şimdi masanın üstüne açık büfe koyuluyor ikramlar herkes istediğinden alıyor çok güzel bir yöntem bende zararlılara pek bulaşmadan atlatıyorum bu sayede gönül koyan kırılanda olmuyor çünkü kimin ne yediği anlaşılmıyor.Bende bu aralar hep ikramlı yerlere gittim diyetteyim dedim yemedim evden çıkmadan yemeğimi yedim ordada bol su içtim sizede tavsiye ederim tok giderseniz sıkıntı olmaz illa ye derlerse salata türüü ne varsa ondan yersiniz bol bol da su içtinizmi oldu bu iş :)
Biraz bende kaçırdım ve tartım bozuldu yarına yetişmez herhalde gelmesi en son 71.2 gördümarkadaşlar slmlar nerelerdesiniz ben rgl dönemine girmiş bulunmaktayım ondan pek dikkat etmiyom bakalım ne olcek ayın 17 sinede az kaldı durumlar nasıl??
ooo süpersin arkadaşım tebrikler yakında 6 lı rakamları göreceksin ne güzell ha gayret...Biraz bende kaçırdım ve tartım bozuldu yarına yetişmez herhalde gelmesi en son 71.2 gördüm
İnş Can'ım dört gözle bekliyorum o rakamları umarım hepimizde bir düşüş olurooo süpersin arkadaşım tebrikler yakında 6 lı rakamları göreceksin ne güzell ha gayret...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?