- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.641
ahhh o tatlılar beni benden alanlar aynı konudan muzdaribiz galibaaa ama senin boyunda var canım oda önemli bir kaç kilo versen yeter sana bende oda yokkkkEvt canım yavaş gitmesi lazım. Sütümü etkilememesi için. Dün diğer günlere göre gayet iyiydi. Yediğim tatlıyı saymazsak
canım tablomuzda da yazıyor boylarımız ordan herkesinkine bakabilirsin 1.58 maelsefffSenin boy kaç canım
olsun moral bozmak yok daha yolun başındayız kışa yeni giriyoz yaza kadar erir gideriz inş...selam kızlar..bugün tartıldım.. sonuç aynı 54,1
Canım ben kıyafetlerimin içine rahat girmek istiyorum..Amacım oolsun moral bozmak yok daha yolun başındayız kışa yeni giriyoz yaza kadar erir gideriz inş...
ben bir kaç kiloda vermek istiyom amaaaa....Canım ben kıyafetlerimin içine rahat girmek istiyorum..Amacım o
Günaydın arada bakıyorum bazen yazacak zaman olmuyor gerçekten yediklerine dikkat etmen çok güzel arada kaçamak oluyor ne yazıkki ben de tercih yapıyorum kalori alacaksam sevdiğim şeyi tercih ediyorum inş böle böle kilolar gidekendi kendime yazışıyom arkadaşlar nerelerdesinizz???
inşallah canım yaa hadi Allahtan hayırlısı bakalımGünaydın arada bakıyorum bazen yazacak zaman olmuyor gerçekten yediklerine dikkat etmen çok güzel arada kaçamak oluyor ne yazıkki ben de tercih yapıyorum kalori alacaksam sevdiğim şeyi tercih ediyorum inş böle böle kilolar gide
Gün içinde kilo çok değişiyor şunu sabahları ödem oluyor heral akşam tartıldığım da daha az çıkıyorBildirim günümüz 7 kasıma çok az kaldı durumlar ne alemde???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?