- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.661
e hadi inşallah görürsün canım Allah nasip etsin inşallah ve ondan sonrada 60 lı rakamları grürsün inş...Bu ay hedefim 70 İ görmek bakalım şuan 71 küsürlerde değişiyor
aynennnnnn oda zor tutuluyor yaa ama bu ara yeşil çay limon maden suyu karışımı varya ondan yaptım ama şimdi vücudum bir kaşıntı yaptı bir kaşıntı yaptı kestim artık onada devam edemedim malesef yoksa bu ara kilomun inmesi birazda ondan olmuştu ama devamını getiremedim limon dokundu heraldeselam canım. bende durumlar tırt biliyorsun..Şu gagayı tutabilsemm çok da güzel olukca daaa..
aa dur bedne yapayım canım.. nasıl yapılıyor?aynennnnnn oda zor tutuluyor yaa ama bu ara yeşil çay limon maden suyu karışımı varya ondan yaptım ama şimdi vücudum bir kaşıntı yaptı bir kaşıntı yaptı kestim artık onada devam edemedim malesef yoksa bu ara kilomun inmesi birazda ondan olmuştu ama devamını getiremedim limon dokundu heralde
aa dur bedne yapayım canım.. nasıl yapılıyor?
he heeee.... az önce işyerinde bir parça çikolata ikram ettiler açlığım basıldı tavsiye ederimama sadece 1 parçaaçıımmmmmmmmmmmmmmm(
Bunu emziren anneler yapabilir miki :)
CAnım çikolata da kalori:))hem sonrasında daha çok acıkıyon.. anlık bastırma o ..En fazla hadi olsun 1 saat:)he heeee.... az önce işyerinde bir parça çikolata ikram ettiler açlığım basıldı tavsiye ederimama sadece 1 parça
haklısın canım ok dikkat ederim bundan sonra sağolasın...CAnım çikolata da kalori:))hem sonrasında daha çok acıkıyon.. anlık bastırma o ..En fazla hadi olsun 1 saat:)
evet canım aynenn sendennn ve tebriklerrrMrb günaydın ilk bildirim benden heral 71.6
canım bence sen yapma ne olur ne olmaz sütün etiklenmesin, sen sadece dikkatli yaşa gerisini boşverMerhaba kızlar. Yediklerime pek dikkat ettiğim söylenemez ama ekmeği azalttım ve su içmeyi arttırdım.
Bunu emziren anneler yapabilir miki :)
olsun canım üzülme sıkıca gir moral bozmadan kararlı şekilde oda gider hiç sıkma canını kararlı bir şekilde başla en güzeli öyle oluyor inşallah Allah yardımcın olsun canımBen bu aya ve haftaya berbat bir giriş yaptım 69.9inşallah bu hafya daha dikkatli olurum yarın lahana çorbadı diyetine başlıyorum bir hafya sıkı başlayıp sonrasında diyete dikkat ederek devam etmek istiyorum umarım başarırım
olsun genede azda olsa iniş var oda çok önemli hasta oldum diye boşlama genede dikkatli bir şekilde devam etmeye calış canım yoksa adet döneminde temelli koyuveriyoz hoppp alıyoz tekrarCanım selamlar.. Ben bugün tartılmadımçünki regl oluyorum şuan heryerim şiş cumartesi sabah tartıldım ama:)
53,9 gelmiştimşuan bilmiyorum..Ama bu hafta dikkat etmeye çalışıcam inş:)
Sağol canım..Ben hafta içi gündüz fena değilimde akşam cozutuyorum yaolsun genede azda olsa iniş var oda çok önemli hasta oldum diye boşlama genede dikkatli bir şekilde devam etmeye calış canım yoksa adet döneminde temelli koyuveriyoz hoppp alıyoz tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?