Esnek Diyet Arkadaşlığı

selam canım. bende durumlar tırt biliyorsun..Şu gagayı tutabilsemm çok da güzel olukca daaa..
aynennnnnn oda zor tutuluyor yaa ama bu ara yeşil çay limon maden suyu karışımı varya ondan yaptım ama şimdi vücudum bir kaşıntı yaptı bir kaşıntı yaptı kestim artık onada devam edemedim malesef yoksa bu ara kilomun inmesi birazda ondan olmuştu ama devamını getiremedim limon dokundu heralde

aa dur bedne yapayım canım.. nasıl yapılıyor?

Canım selamlar.. Ben bugün tartılmadımçünki regl oluyorum şuanheryerim şişcumartesi sabah tartıldım ama:)
53,9 gelmiştimşuan bilmiyorum..Ama bu hafta dikkat etmeye çalışıcam inş:)

Ben bu aya ve haftaya berbat bir giriş yaptım 69.9inşallah bu hafya daha dikkatli olurum yarın lahana çorbadı diyetine başlıyorum bir hafya sıkı başlayıp sonrasında diyete dikkat ederek devam etmek istiyorum umarım başarırım

olsun canım üzülme sıkıca gir moral bozmadan kararlı şekilde oda gider hiç sıkma canını kararlı bir şekilde başla en güzeli öyle oluyor inşallah Allah yardımcın olsun canım

Canım selamlar.. Ben bugün tartılmadımçünki regl oluyorum şuanheryerim şişcumartesi sabah tartıldım ama:)
53,9 gelmiştimşuan bilmiyorum..Ama bu hafta dikkat etmeye çalışıcam inş:)
olsun genede azda olsa iniş var oda çok önemli hasta oldum diye boşlama genede dikkatli bir şekilde devam etmeye calış canım yoksa adet döneminde temelli koyuveriyoz hoppp alıyoz tekrar

olsun genede azda olsa iniş var oda çok önemli hasta oldum diye boşlama genede dikkatli bir şekilde devam etmeye calış canım yoksa adet döneminde temelli koyuveriyoz hoppp alıyoz tekrar
Sağol canım..Ben hafta içi gündüz fena değilimde akşam cozutuyorum ya
çay içiyoruz..kuruda içemiyorum:)(İnş en azında 53,5 olsam onada şükür diyeceğim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…