- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.701
olsun canım yarın bekliyorum inşallah bende tartılamadım bugün yarın tartılıp yazıcam inş.canım ben unutmuşum ya.. yarın inş tartılır haber veririm sana..
tamam canım sağol:)olsun canım yarın bekliyorum inşallah bende tartılamadım bugün yarın tartılıp yazıcam inş.
Canım bildirimimi ysptım ben görmedin herhalde biraz uzun yazdım rakam arada kaynadı galiba sanırım
Günaydın sabah bildirimimi yapayım gün içinde işler güçler unutmayayım bu hafta 68.3 gösterdi tartım tabi bunda lahana diyetinin etkisi var öyle söylenildiği gibi 8 5 kilolar gitmedi benden ama olsun bunada şükür heee bir daha lahana diyeti yapar mıyım yooo büyük sözüme töbe şok diyetlere bulaşmayacağım bir daha gram gitsin ama gitsin az ve öz yiyerek dengeli beslenerek vermeye çalışırım bundan sonra herkese bol eksili günler
pardon canım yaa unutmuşum ok hemen ekliyorumCanım bildirimimi ysptım ben görmedin herhalde biraz uzun yazdım rakam arada kaynadı galiba sanırım
canım malesef iptal ediyoruz hem en çokhaftanın 1. si
@gunyil
tebriklerrrr
Teşekkür ederim canım listeyi değiştirmene gerek yoktu sadece bildirim yaptığımı belirteyim dedimcanım malesef iptal ediyoruz hem en çokbelenay kilo vermiş hemde vaktinde bildirim yapmış o yüzden kurua bakma tatlım
Geçmiş olsuncanım ya..ben tartılamadım.. benim kız hastalandı sabah..
onunla uğraşmaktan aklıma bile gelmedi..
ben sana yarın inş watsaptan yazarım..
Senide tebrik ederim az da olsa istikrarlı şekilde gidiyor kilolarhaftanın 1. si
@gunyil
tebriklerrrr
Can'ım benim hiç sorun değil maşallah herkes kilo vermiş bunu görmek güzelcanım malesef iptal ediyoruz hem en çokbelenay kilo vermiş hemde vaktinde bildirim yapmış o yüzden kurua bakma tatlım
Az az gitsin kalıcı gitsin yeter sende çok iyi vermişin inş hep böle giderSenide tebrik ederim az da olsa istikrarlı şekilde gidiyor kilolar
Çok geçmiş olsun biran önce iyileşir bebiş inşcanım ya..ben tartılamadım.. benim kız hastalandı sabah..
OLSUN CANIM ÖNEMLİ DEĞİL çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlar çok öpüyorumcanım ya..ben tartılamadım.. benim kız hastalandı sabah..
olsun haksızlık olmasın hem zatenTeşekkür ederim canım listeyi değiştirmene gerek yoktu sadece bildirim yaptığımı belirteyim dedim
Kilo çok olunca birinci olunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?