- 2 Şubat 2010
- 753
- 720
- 303
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.741
Moralini bozma bir günde alınmaz ödem dir Can'ımÜzülürek söylüyorum 65.300dün sabah 64.300 düm bir günde bir kilo alınır mı ya
aa iyi çok sevindim canımGünaydın kızlar 71.1 ödem miş aı
Tşkler Can'ım hedefe ulaşmadık artık önümüzdeki ay inş olacak
anlamadım ki gün içinde gene cıktım tartıya gene aynıMoralini bozma bir günde alınmaz ödem dir Can'ım
oda olabilir ben az önce tartıldım gene 58.9 geldim yerini az oynattım tartıldım bu sefer düz 58 geldim bende anlamadımanlamadım ki gün içinde gene cıktım tartıya gene aynıgün içinde kilo artar genelde. Tartımmı bozuldu diye düşünüyorum
Emeğine ellerine sağlık Can'ım benim için sıkıntı Yok inş aylık hedeften aşağıya düşeriz çok yemeğe dikkat edemiyorum az yiyorum ama bi de tercih yapıyorum bi tane luppo mu bi kase çekirdek mi diyeArkadaşlar Aralık ayı bildirimlerimizi tablomuza ekledim aylık hedefleride kilonuza göre biraz azaltarak yazdım değişiklik isterseniz değiştiririm birde bildirim günlerimizi 12 aralık 21 aralık ve 30 aralık olarak yazdım değişiklik isterseniz yaparım bilginiz olsun
oo işte buda çok güzel canım sen yola girmişşsin maşallah Allah devamını getirtsin inş.Emeğine ellerine sağlık Can'ım benim için sıkıntı Yok inş aylık hedeften aşağıya düşeriz çok yemeğe dikkat edemiyorum az yiyorum ama bi de tercih yapıyorum bi tane luppo mu bi kase çekirdek mi diye
oo süpersin canım tebrikler tam gaz devam et inşallahhaaa yeni gördüm ne güzel :) dün tartıldım 72.40 çıktım
oo süpersin canım tebrikler tam gaz devam et inşallahh
saat kaç gibi yiyorsun ve kaçta uyuyorsun?inşallah birde akşamları daha erken yiyebilme şansım olsa.
8 gibi yiyorum 10 gibi de uyuyorumsaat kaç gibi yiyorsun ve kaçta uyuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?