Esnek Diyet Arkadaşlığı

Sık sık misafirliğe gidip nasıl kilo veririm insan iradem zayıf sanırım
haklısınız o çok zor ama artık eskisi gibi değil davetler masanın üstüne sıralanıyor herkes istediğinden alabiliyor o yüzden hem çeşit az hemde vazgeçemeyeceklerinizden yiyerek veya sağlıklılardan yemek suretiyle ve o günlerde akşam yemeğinide az yiyerek dengeleyebilirsin canım başka türlü oluru yok malesef illaki kilo illakide kilooooya dönüşüyor....

slmlar canlar nerelerdesiniz esneğiz dedik diye o kadan da değil yani yinede arada bari bir girin yazın kuzum...

slmlar canlar nerelerdesiniz?????
kahvaltım:
1.5 dilim ekmek domates zeytin 9 adet peynir bir kibrit kutusu büyüklüğünde 2 adet çay 1er şekerli...

Yoğun geçiyor zaman bazen fırsat olmuyor yazmaya kusura bakmayın öle sizin gibi bi diyet menö yok bende ne olursa yiyorum pardon kızından dolayı yiyemiyorum bi iki lokma yersem şükür oluyor tartı regliden dolayı fazla göstermişti ama bi kaç gündür normale döndük artık yavaş yavaş gidiyor artık

Kızlar üxülerek söylüyorum beni listeden çıkartın emzirirken iştahımı kontrol edemiyorum. Sanırım pisikolojik olarak haxır oldugum zaman başlamam laxım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…