- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.761
tabiiki buyrun hoşgeldinizzz blgilerinizi yazın sizide tablomuza ekliyim boyunuz kilonuz hedef kilonuz haydi hep beraber diyelim güzel olsun inş.selam kızlar ben de katılabilir miyim bir türlü diyete başlayamıyorum beni hırslandıracak yardımcı olacak arkadaşa ihtiyacım var
hee canım işte 8 gibi yiyorsan 11-12de uyumayı denesen illaki 4 saat diye ısrar ediyor uzmanlar8 gibi yiyorum 10 gibi de uyuyorum
Hoşbulduk, boyum 170 kilom 75 hedef 65tabiiki buyrun hoşgeldinizzz blgilerinizi yazın sizide tablomuza ekliyim boyunuz kilonuz hedef kilonuz haydi hep beraber diyelim güzel olsun inş.
selamlar öncelikle tekrar hoşgeldiniz sizi ekliyorum tablomuza bilgilerinizi kontrol edersiniz yanlışlık varsa düzeltirim o zaman haydi hep birlikte devam inş...Hoşbulduk, boyum 170 kilom 75 hedef 65
ekledim bir bakarsanız sevinirim12 aralığa kadar 73 (- 2kilo)
Teşşekkür ederim, ellerinize sağlıkekledim bir bakarsanız sevinirim
rica ederim bildirim günelrinde bildirim yapmayı unutmazsan sevinirim saat 3 e kadar bildirimleri alıp birinciyi belirtiyorum o yüzdenTeşşekkür ederim, ellerinize sağlık
haklısınız o çok zor ama artık eskisi gibi değil davetler masanın üstüne sıralanıyor herkes istediğinden alabiliyor o yüzden hem çeşit az hemde vazgeçemeyeceklerinizden yiyerek veya sağlıklılardan yemek suretiyle ve o günlerde akşam yemeğinide az yiyerek dengeleyebilirsin canım başka türlü oluru yok malesef illaki kilo illakide kilooooya dönüşüyor....Sık sık misafirliğe gidip nasıl kilo veririm insaniradem zayıf sanırım
maşallah çok iyi yemişsin canımmmKAHVALTI 1 DİLİM BUĞDAY EKMEĞİ PEYNİR DOMATES SALATALIK ŞEKERİZ ÇAY
ÖĞLEN MERCİMEK ÇORBASI İZMİR KÖFTE SALATA
Ah canim yaa uzuldum istersen hemen silmeyim az dursun kesin emin olursan o zaman cikarayim az daha dene istersenKızlar üxülerek söylüyorum beni listeden çıkartınemzirirken iştahımı kontrol edemiyorum. Sanırım pisikolojik olarak haxır oldugum zaman başlamam laxım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?