- 22 Ocak 2016
- 1.452
- 1.890
- 83
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #13.341
Evettt hem önünü görüyorsun daha iyi şekilde hem destek alıosunKesinlikle. Burada paylaşınca daha iyi oluyo
Eylem Sevcan benden alıntı yaparak cevap vermiş yaa oradaki video daki gibi egzersizLeslie nedir yahu. Program mı yüklüyoz
Aynen ya. Sabah olsun ben de acıktım iki tane daha kuru kayısı götürdüm. 15 bardak su içebildimSabah olsa da yemek yesem doğum günü pastası sağolsun iki üç gündür ikişer üçer dilim yediğim için kalorim ordan fazlalaşıo bahane diil çünkü gidip özellikle pastaneden pasta veya marketten abur cubur almıyorum ki elimin altında pasta mecburdum inanın pastanın kalorisiyle neler yerdimherşeye hayır denir tamam beyinde bitiyo ama bu pastayı tüketmesem ayıp olurdu yarını çok meeak ediyorum
Pazartesi ye kadar yolu varSabah olsa da yemek yesem doğum günü pastası sağolsun iki üç gündür ikişer üçer dilim yediğim için kalorim ordan fazlalaşıo bahane diil çünkü gidip özellikle pastaneden pasta veya marketten abur cubur almıyorum ki elimin altında pasta mecburdum inanın pastanın kalorisiyle neler yerdimherşeye hayır denir tamam beyinde bitiyo ama bu pastayı tüketmesem ayıp olurdu yarını çok meeak ediyorum
RumeysaaaaaaAynen ya. Sabah olsun ben de acıktım iki tane daha kuru kayısı götürdüm. 15 bardak su içebildim
Evet canım söyleRumeysaaaaaa
Kuru kayısının ikisi 50 kaloriAynen ya. Sabah olsun ben de acıktım iki tane daha kuru kayısı götürdüm. 15 bardak su içebildim
su iyiAynen ya. Sabah olsun ben de acıktım iki tane daha kuru kayısı götürdüm. 15 bardak su içebildim
Canım ben bugün 1500 ü aştım galiba :)Kuru kayısının ikisi 50 kalori
Gülme geldi yaa sinirlerim boZuldu çok açım boşver yaşı maşıKac yasindasin
33Kac yasindasin
Aynen :))Gülme geldi yaa sinirlerim boZuldu çok açım boşver yaşı maşı
Konu hep yemek hep yemek ama.dikkat dagitalim birazAynen :))
Sen de bendensin o zamanCanım ben bugün 1500 ü aştım galiba :)
Diyetimin ilk haftasonu. Haftaiçi daha iyi oluyo sanki. İşyerinde acıktığım aklıma gelmiyo yoğunluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?