- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #13.381
ha şöyle anladın yani karatayın dediklerine valla çoğuna katılıyorum ama diyetini bi saniye bile sevmedim ve yapmadım çok saçma yapabilsek kilo almazdık bu zamana kadar o tip diyetleri .... herşey beyinde bitiyo inan beyinde bitse boş boş konuşmayız da yemeyiz de.... ekmeği ben de hayatta kesemem diodum şimdi yine yemedim dört gündür ne gerek var en az 90 calori hamur... ama olsa yerim diomuşum haha ,,,Aynen kafaya kiymam lazim.Diyetisyene gittiğim zamanki diyetlerime bi bakayim orda güzel tarifler vardi.Ara ögün de yapicam ben denedim ara öğün yapinca kilo veriyorum.Karatay bana göre değil galiba ara öğünsüz.Gerci ekmeği kesmemiştim tam karatay da değildi ama.Benim gözüm aç.Aksam aç olmasam da işten gelince yiyorum yemesem de olur aslında ama gözüm aç
Aynen herkes bi kere tartılın dio ama ben resmen iddama bi gün kala dans edip bi yandan tartıya çıkıp çıkıp tartıldım kilom değişmiyordu amaaaa bi baktım azaldı değişti zayıflayıp öyle yattım diomuşum şişkinlik gittiBir de tekrar kilomu her gün yazmaya başladim.Ilk diyette yaziyodum kilo almissam dikkat ediyordum.Yazmayı bırakınca salmışım 60.700 idim sonra 62 63 64 hatrliyrm 65 gordm fecen bi baktim 66.800 mi neydi dur beren dedim.Ins tekrar vericem
Arasından marasından diil de amannnn bakalım yarın ola hayrolaKaratay bana gorede degil ara ogun olmayinca bende veremiyomm zamaninda denedim aninda duruyor ara ogune baslayinca gene vermeye basliyomm
İnşallah yaa yarın güzel bi gün olacak i şallah herfünki gibiYok canim tekrar ancak girebildim haydi sanada iyi geceler byyyy yarin kacamaksiz bir gun dilerimmm
Günaydın sağol liste yazmasan da olur istediğini yerdin . Bişey olmaz başarıcaz inşallahGünaydın. Bugün @galatasaray-86 ile takılcam yani ben de 1000 kalori yapıcammm. Hadi bakalım. Kolay gelsin hepimize
Diyet koliği indirmiştim ama belli bi gün sonra devam etmek için ücret istedi ben de sildim ama diyetkolik ten bakıom indirmeden.. fat bilmem ne var onu indiririz bi araArkadaşlar yediğimi yazmaktansa yazdığımı yiyeceğim daha disiplinli olur gibi geldi. Galatasarayın dediği programı indirdim kalori sayacını yani. Bugünkü 1000 kalorilik diyetim;
SABAH
1 yumurta
2 dilim çavdar
3 zeytin
2 orta boy domates
ÖĞLE
4 küçük sıkım etsiz çiğköfte(200grkadar)
1 büyük kase kereviz salatası
ARA ÖĞÜN ATIŞTIRMA
1 kuru kayısı
AKŞAM
1 kase zencefilli pul biberli yoğurt
GECE
1 tarçınlı süt
Kendime sizlerin huzurunda söz veriyorum bugün bunun dışına çıkmayacağım!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?