Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ha
ha şöyle anladın yani karatayın dediklerine valla çoğuna katılıyorum ama diyetini bi saniye bile sevmedim ve yapmadım çok saçma yapabilsek kilo almazdık bu zamana kadar o tip diyetleri .... herşey beyinde bitiyo inan beyinde bitse boş boş konuşmayız da yemeyiz de.... ekmeği ben de hayatta kesemem diodum şimdi yine yemedim dört gündür ne gerek var en az 90 calori hamur... ama olsa yerim diomuşum haha ,,,

Aynen herkes bi kere tartılın dio ama ben resmen iddama bi gün kala dans edip bi yandan tartıya çıkıp çıkıp tartıldım kilom değişmiyordu amaaaa bi baktım azaldı değişti zayıflayıp öyle yattım diomuşum şişkinlik gitti

Arkadaşlar yediğimi yazmaktansa yazdığımı yiyeceğim daha disiplinli olur gibi geldi. Galatasarayın dediği programı indirdim kalori sayacını yani. Bugünkü 1000 kalorilik diyetim;
SABAH
1 yumurta
2 dilim çavdar
3 zeytin
2 orta boy domates

ÖĞLE
4 küçük sıkım etsiz çiğköfte(200grkadar)
1 büyük kase kereviz salatası

ARA ÖĞÜN ATIŞTIRMA
1 kuru kayısı

AKŞAM
1 kase zencefilli pul biberli yoğurt

GECE
1 tarçınlı süt
Kendime sizlerin huzurunda söz veriyorum bugün bunun dışına çıkmayacağım!!!

Diyet koliği indirmiştim ama belli bi gün sonra devam etmek için ücret istedi ben de sildim ama diyetkolik ten bakıom indirmeden.. fat bilmem ne var onu indiririz bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…