- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #13.321
evet hafta içi daha güzel olur çünkü işyerindeyim bilg.başında bende yazabilirim o yüzdenNie aktif diiliz herkesin işi gücü var sanırım
süper ok bende yapayımHerkes hedef kilo rakamını görsellerden bakıp avatar olarak kaydetsin ben yaptım bile Nası fikir
Ooo yapmışsın harika baktıkça daha iyi motive oluruzsüper ok bende yapayım
aynen sağol canım pazartesi bende tam başlıcam inş şimdi niyetlendim ama olmadı hafta sonu malum eşime eşlik ediyom hepten hooppppp gümmmmmOoo yapmışsın harika baktıkça daha iyi motive oluruz
Ben işyerinde anca tuvalete gidebiliom çok yoğun akşamları yazarım ve h.sonlarıevet hafta içi daha güzel olur çünkü işyerindeyim bilg.başında bende yazabilirim o yüzden
Tamam inşallah yaa ben de günde 1500 limitim en fazla.aynen sağol canım pazartesi bende tam başlıcam inş şimdi niyetlendim ama olmadı hafta sonu malum eşime eşlik ediyom hepten hooppppp gümmmmm
Eşinle beraber zor olur tabiTamam inşallah yaa ben de günde 1500 limitim en fazla.
hee yoğunsun yani biz fazla yoğun değiliz işyerinde evden daha rahatım evdede bilg. var ama başına oturmak pek mümkün olmuyor çocuklarımda küçük ev işleride yoğun o yüzdenBen işyerinde anca tuvalete gidebiliom çok yoğun akşamları yazarım ve h.sonları
hmm anladım şu Leslie herkes Leslie diyip duruyo haha hadi bakalım yaa Allah kolaylık versinben 1200 yapıyorum onu geçmemeye çalışıyorum çünkü artık 1200ü geçince asla kilo veremiyorum kilom azaldığı için birde benim vazgeçilmezim leslie (çünkü işyerinde bile yapabiliyorum odamda yanlızım): o zaman harika kilo veriyorum....
Ben de seni düşünüyodum ortalarda yoksun haha inşallahK8zlar yaa cokk kacirdim bugun pazartesine siki bir diyet bekliyor beni
Dusunulmek mutlu etti beni insallh leslie nedir yaaBen de seni düşünüyodum ortalarda yoksun haha inşallah
0
Dusunulmek mutlu etti beni insallh leslie nedir yaa
Paxartesi hep birlikte girelim herkes ogunlerini yazsinki iyi takip edebilelim ama giremeyenler aksam topluca yazarsada olur hic problem degillllK8zlar yaa cokk kacirdim bugun pazartesine siki bir diyet bekliyor beni
Aynen bundan sora herkes liste paylaşsınPaxartesi hep birlikte girelim herkes ogunlerini yazsinki iyi takip edebilelim ama giremeyenler aksam topluca yazarsada olur hic problem degillll
Bende insallah daha yemem bu saatten sonraaİsmini beğenmedim leslie yaa tövbe tövbe de ikiden sora yemek yemeye başlamama rağmen ölüyorum açlıktan ama yemicem asla 1495 le kapattım
inşallah yaaaBende insallah daha yemem bu saatten sonraa
Kesinlikle. Burada paylaşınca daha iyi oluyoAynen bundan sora herkes liste paylaşsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?