- 22 Ocak 2016
- 1.452
- 1.890
- 83
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #13.361
Yeme yeme. Su iç çok acıktıysan. Zaten sabaha ne kaldı :)))))
Sen de bendensin o zaman
Ben de işyerinde daha iyi yapıom valla istesem de yşyemiıoruö ki kafamı kaşıya mıyorum böyle yata yata ya da geze geze olmuyo 1495 te zor durdum yersem bugün de çöpe gider
Hayatta dağılmaz her dakika aklımda yemek varKonu hep yemek hep yemek ama.dikkat dagitalim biraz
Babam dio çok su acıktırıyormuş yaa şu açılmaktan kolay ne varYeme yeme. Su iç çok acıktıysan. Zaten sabaha ne kaldı :)))))
Hmm ne yapmak lazimmm acabaHayatta dağılmaz her dakika aklımda yemek var
Sıcağa yakın ılık su acıktırmıyomuş. Midede soğuk sudan daha uzun kalıyomuşBabam dio çok su acıktırıyormuş yaa şu açılmaktan kolay ne var
Hee duymuştum sağolSıcağa yakın ılık su acıktırmıyomuş. Midede soğuk sudan daha uzun kalıyomuş
Kızlar ben bi çay koyip geliom ama yeşil çay koptum yaaa espiriye gellll
Sağol iyi nollsun idare ediyorum dört gün boşladım devam ediyorum kaldığım yerden 68:30 dan 63.100 yani beş kilo ikiyüz gram o zaman iddia vardı mecburdum sen napıosun kaç kilo verdinslm cnm naber kilo vermissin tebrikler.Son durum ne kaçtan kaça düştün
Sağol iyi nollsun idare ediyorum dört gün boşladım devam ediyorum kaldığım yerden 68:30 dan 63.100 yani beş kilo ikiyüz gram o zaman iddia vardı mecburdum sen napıosun kaç kilo verdin
Doğum gğnşnden oluyo yemesen olmuyo ben de bıraktım tarçınlı sütü yarın başlayalım süt var evdeGüzel vermissin.Ben bırak vermeyi 2 kilo aldım tarçınlı sütü bıraktım.Demekki onun baya faydasi oluyormuş.Neyseki aldığım kilonun 1 kilosunu verdim.Bir de bu ay 3 kere doğum günü vardi yedim pastalari.Ins tekrar başlayacağim
acil vermen lazımGüzel vermissin.Ben bırak vermeyi 2 kilo aldım tarçınlı sütü bıraktım.Demekki onun baya faydasi oluyormuş.Neyseki aldığım kilonun 1 kilosunu verdim.Bir de bu ay 3 kere doğum günü vardi yedim pastalari.Ins tekrar başlayacağim
A
acil vermen lazım
Aynen bu sefer coştuk zor yetişiyorumAnam 1 saate ne yazismissiniz okumaya yetisrmedimmm mamasallahhhhh beynim sulandiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?