Esnek Diyet Arkadaşlığı

Çaresi yok şuan anca çok sabredersek midemiz küçülür o zaman olur işyerinde varyaa herdakka çalışıom öğlen eve gelip az yiyorum akşam ne kadar yiyebilcem ki tam gaz devam ediyorum

slm cnm naber kilo vermissin tebrikler.Son durum ne kaçtan kaça düştün
Sağol iyi nollsun idare ediyorum dört gün boşladım devam ediyorum kaldığım yerden 68:30 dan 63.100 yani beş kilo ikiyüz gram o zaman iddia vardı mecburdum sen napıosun kaç kilo verdin

Sağol iyi nollsun idare ediyorum dört gün boşladım devam ediyorum kaldığım yerden 68:30 dan 63.100 yani beş kilo ikiyüz gram o zaman iddia vardı mecburdum sen napıosun kaç kilo verdin

Güzel vermissin.Ben bırak vermeyi 2 kilo aldım tarçınlı sütü bıraktım.Demekki onun baya faydasi oluyormuş.Neyseki aldığım kilonun 1 kilosunu verdim.Bir de bu ay 3 kere doğum günü vardi yedim pastalari.Ins tekrar başlayacağim

Bu arada az önce naaptım zeytin yağını Zeytinlerin üzerine döktüm üzerine Balıkesir'den aldığım karışımı döktüm baharat.... ama korkmayın yemezlerrrrrr ... yarına hazırlık

Doğum gğnşnden oluyo yemesen olmuyo ben de bıraktım tarçınlı sütü yarın başlayalım süt var evde

A

acil vermen lazım

Aynen kafaya kiymam lazim.Diyetisyene gittiğim zamanki diyetlerime bi bakayim orda güzel tarifler vardi.Ara ögün de yapicam ben denedim ara öğün yapinca kilo veriyorum.Karatay bana göre değil galiba ara öğünsüz.Gerci ekmeği kesmemiştim tam karatay da değildi ama.Benim gözüm aç.Aksam aç olmasam da işten gelince yiyorum yemesem de olur aslında ama gözüm aç

Bir de tekrar kilomu her gün yazmaya başladim.Ilk diyette yaziyodum kilo almissam dikkat ediyordum.Yazmayı bırakınca salmışım 60.700 idim sonra 62 63 64 hatrliyrm 65 gordm fecen bi baktim 66.800 mi neydi dur beren dedim.Ins tekrar vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…