Esnek Diyet Arkadaşlığı

Yorum yApacak mecalim kalmadı kusura bakmayın arkadaşlar
Öğlen 50 dakika dışında yemin bile ederim
Ne su içtim ne de WC'ye gittim
Sabah 8 akşam 9 da geldim
Yemeksiz rahat hızlı geçti ama işte kendimi hissetmiom şuan insan su da mı içemez gram abartmıyorum
limonludondurmam 1000 kalori bravo çok sevindim

Çok sık giremiyorum uykum kaçtıbakayım dedim topik baya hareketlenmiş bende 1 aydır kalori hesabı yapıyorum çok faydası oldu azda olsa bişey yemek istesem hemenn kalorisi aklıma geliyor vazgeçiyorum duran kilom azda olsa gitmeye başladı ben 1200 kalori yapıyorum ama hep 700 800 kaloride kalıyorum sporda yapınca çok daha faydası oluyor ben facsetret ve yazıo yu takip ediyorum

Günaydın arkadaşlar gece yine depremle uyandık
6 şubat pazartesi
08:05
1 kivi 63
12:55
3 kivi 189
2 kıtır uno 260
21:30
1 buçuk kase m.çorbası 205,5
1 paket Eti form 169
3 kaşık ev yoğurdu 38
23:38
1 bardak didi 75
Toplam kalori 999,5
Allah'a şükür 1000 kalori ile tamamladım ama işten geç geldiğim için çok gerginim
Bir bardak bile su içermediğim için çok gerginim
Yeşil çay,tarçınlı süt vb içemedim çok gerginim
Hareket yapamadım bundan dolayı da gerginim
Çok sinirliyim yaa ne yapıp ne edip içerdim ben suları zarla zorla ama WC'ye bile gidemedim
Adalet ne kadar önemli bi unsur bunu defalarca yaşıyorum
Haftanın bi iki günü hiç yoğun olmuyorum die kimse beni anlamıyo ama aşırı yoğun olduğum ve yorulduğum günlere etkisi olmuyo ki diğer dinlenmelerimin
Uyku gibi düşünün o zaman ben bugün uykusuz kalıyım Nası olsa yarın kalmam
Ya da aç kalıyım Nası olsa yarın yerim
Öyle olmuyo işte o günün yorgunluğu bi iki gün sonra atılmıo
Sanki görmüyorlar halimi
O kadar içim yanıo ki kusura bakmayın kilo tipiğinde dert anlatmak istemezdim ama bu yüzden su da içemedim
Allahım sen görücü bilicisin
Utangaç olduğum için hakkımı arayamıorum ama söylücem bi ara aah ahhh

Günaydın arkadaşlarım. Ne yesem yazıcam buraya. Bugün biraz kafanızı şişirebilirim ama böyle daha iyi motive oluyorum sanki
Kahvaltı
İki dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
5 tane zeytin
Yarım kibrit kutusu kadar peynir
1 şekersiz türk kahvesi

Hadi bakalım devam hedef 65!!!!

Canım söyle valla. Sessiz kalınca üstüne yükledikçe yüklüyolar iş yükünü

ne demek canım tabiiki dertleşecez yani burda aynı zamanda arkadaşız canım Allah kolaylık versin çok zor bende aynı durumdayım işim normalde pek yok diye işim ağır olduğundada kimse anlamıyor malesef....bu arada bencede söyle ama şikayet değil direk şikayet etme bir laf arasında geçir başka yöntemle ama mutlaka duyur...

Son düzenleme:
bende 273 kalorideyim ara öğünde sadece yeşil çay içerim çünkü oğle yemeğine bişey kalmıyor boşa yemeyim acıkmadan yiyom öğley yemeğini o yüzden birde ara yapmayım

bu arada çok aşırı takıldığımdan son zamanlarda 58.3 , 58.5 falan geliyordum 1 günlük dikkatle o şişkinlik gitti çok şükür rgl olduğum halde yeniden 57.8i gördüm bu sabah o yüzden diyorum işte size o çok yeyince çıkan yüksek kilolar doğru değildir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…