Esnek Diyet Arkadaşlığı

Arkadaşlar öğlen evde beş su içtim hazır fırsat varken ama depremden korkudan WC'ye gidemiyorum sıkıştım
İşyerinde girerim
Kabanımı bile çıkarmadım

Personelimiz kahve getirmiş dilimle tadına baktım şekerliymiş. Kırmamak için içemem de diyemedim. Ama naptım ben. Kahveyi çok sevmeme rağmen odamdaki lavaboya döktüm. Aferin bana. Alkışşş banaaaa

Personelimiz kahve getirmiş dilimle tadına baktım şekerliymiş. Kırmamak için içemem de diyemedim. Ama naptım ben. Kahveyi çok sevmeme rağmen odamdaki lavaboya döktüm. Aferin bana. Alkışşş banaaaa
wayyyy bravoooo tebrik ederim ama bir kahvenin şekerinden bişey olmazdı be ya...

Sağlıklı ve Doğru bir şekilde yağ oranınızı mutfak tarafında düşürmenin en kolay ve bilimsel yolu, gereken zamanda doğru besin ve besin takviyesi ile birlikte kalori takibi yapmak ve günlük almanız gereken optimum kalori miktarından açık bırakarak öğün tüketiminize
devam etmektir.

Söz konusu Antrenman'a sıra geldiğinde ise doğru vücut ısısı ile birlikte yakmanız gereken kalori miktarı
kilo rakamanıza göre değişecektir ancak bu sizi yanıtlmasın çünki ortalama 45 dk - 1 saat süreli kardiyo ve ağırlık antrenmanları sizleri istediğiniz form'a ulaştırmayı kolaylaştıracaktır.

...

Son düzenleyen: Moderatör:
Akşam yemeğim
1 porsiyon(bol yoğurtlu) brokoli
1 porsiyon limonlu kırmızı pancar çiğ
4 kaşık ekşili köfte
2 dilim çavdar ekmeği
Toplam(kahvaltı+öğle+akşam)=1182 kal

Spor yapıyormusunuz Rumeysa Hanım ?, Çiğ Pancar tüketmenize sebep olan nedir ? :)

N'abersiniz arkadaşlarım. Nasıldı bugün. Türk kahvesi aldım az evvel hakkaten doyurdu kahve, bastırdı biraz midemi. Birazdan da spor yapıcam. Zummbaaa çoook eğlenceli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…