- 22 Ocak 2016
- 1.452
- 1.890
- 83
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #13.561
yapıyım canım :)Bebeğim sende profil resmini hedef kilon yapsana...
canım topik arkadalaşlarım;
biz topiğimizi @KIZLARIMCANLARIM la eski kullanıcılardandık, @gunyil @belenaylimonludondurmam @love1891 @gibigibiyim @galatasaray-86 prensesinannesi rumeysa3 geldiniz topimizi canlandırdınız çok teşekkür ederim. Sağolun varolun....
Beni araniza aldığınız icin size minnettarımcanım topik arkadalaşlarım;
biz topiğimizi @KIZLARIMCANLARIM la eski kullanıcılardandık, @gunyil @belenaylimonludondurmam @love1891 @gibigibiyim @galatasaray-86 prensesinannesi rumeysa3 geldiniz topimizi canlandırdınız çok teşekkür ederim. Sağolun varolun....
Teşşekkür ederiiiimmm. Sizde sağolun varolun. Hep beraber zayıflayalımcanım topik arkadalaşlarım;
Ay canımmm sen de profil fotonu hedef kilon yapmışsın sevindimGünaydın canlar.
çavdar ekmeğim kalmamış canımda yumurta istemedi. simit krem peynir çay ile açtım günümüü :)
ha şöyle canlanmışsınGünaydın arkadaşlarım. Ne yesem yazıcam buraya. Bugün biraz kafanızı şişirebilirim ama böyle daha iyi motive oluyorum sanki
Kahvaltı
İki dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
5 tane zeytin
Yarım kibrit kutusu kadar peynir
1 şekersiz türk kahvesi
Hadi bakalım devam hedef 65!!!!
evet aynenCanım söyle valla. Sessiz kalınca üstüne yükledikçe yüklüyolar iş yükünü
doğru diosun inşallahne demek canım tabiiki dertleşecez yani burda aynı zamanda arkadaşız canım Allah kolaylık versin çok zor bende aynı durumdayım işim normalde pek yok diye işim ağır olduğundada kimse anlamıyor malesef....bu arada bencede söyle ama şikayet değil direk şikayet etme bir laf arasında geçir başka yöntemle ama mutlaka duyur...
Aynen iyi düşünmüşsün ne gerek varbende 273 kalorideyim ara öğünde sadece yeşil çay içerim çünkü oğle yemeğine bişey kalmıyor boşa yemeyim acıkmadan yiyom öğley yemeğini o yüzden birde ara yapmayım
Evet kesinlikle şişkinlik ben mesela resmen aç tok 1700 farkediyorumbu arada çok aşırı takıldığımdan son zamanlarda 58.3 , 58.5 falan geliyordum 1 günlük dikkatle o şişkinlik gitti çok şükür rgl olduğum halde yeniden 57.8i gördüm bu sabaho yüzden diyorum işte size o çok yeyince çıkan yüksek kilolar doğru değildir diye
oooo bişey diil be demekcanım topik arkadalaşlarım;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?