Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kızlar hemen yazıyorum öğle yemeğim
2 tane zeytinyağlı biber dolması
3 tane zeytinyağlı yaprak sarması
1 bardak ayran
Salata

Çok mu olmuş ya.

sağlıklı bir beslenme ile diyet en uygun olanı fakat bunun ekonomik boyutu da var çoğu diyet listesi ekonomimize uymuyor maalesef ben diyet listelerine bağlı kalmaktan çok sağlıklı beslenme mantığı ile bakılması taraftarıyım buda protein ağırlıklı beslenmek ve şekerli gıdaları mümkün olduğunca az tüketmek

aynen katılıyorum ben de aynı şekilde kilo verdim hep hiç bir listeyi uygulamak mümkün olmuyor çünkü çalıştığımız için fazla imkanda yok o yüzden herşeyden yedim az az yedim birazda hareketle toplamda 10 kilo verdim insan yeterki dikkat etsin kilolar uçup gidiyorrrrrrrr

Ya sinirlendim şimdi. Adamın teki geldi zorla silah raporu yazdırmaya kalktı. Yazamam bunu diyorum hâlâ e yaz nolucak bilmem ne. Türkçe konuşmuyorum ben heralde. Çok sinirlendim. Sonrada salak salak konuştu gitti.
Şimdi bunum diyetle ne ilgisi var bende bilmiyorum bunu niye size anlattım bilmiyorum. Offf ben yoğurt yiycem

Off bitsede gitsem. Bugün o münasebetsiz adam yüzünden çok gerildim. Sağlık raporu almaya gelin, işe giriş raporu almaya gelin, silah nedir ya. Çalıştığım bölgede madde kullanımı ve aile içi şiddet çok fazla. En sevmediğim şey o yüzden silah. Offf artık bütün gün moralim bozuk gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…