- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #13.701
Zararlı içme benceElma sirkesini oneriyorlar onu tuketiyorum ben
Neden zararliZararlı içme bence
Midene zarar verme ihtimali var çok araştırdım onu sadece iki kere korkuyla içtim bile bileNeden zararli
Allah korusun hepinizide yaa üzüldüm çokDün geceyi arabada uyuyarak geçirdik
Deprem defalarca oluyo
Arabada uyandık düşünün
Oooo benim yerime de ye (göz kırpıp dil uzatan emoji var burdaİskender yicem mecbur arkadaşlar hep birlikteyiz arkadaşlarla ....
Aaa valla becermişim emoji yapmayı. Yağlar gittikçe kafam da çalışmaya başladı. Alkış alıymmOooo benim yerime de ye (göz kırpıp dil uzatan emoji var burda)
canım sen hangi şehirdesin yaa?Dün geceyi arabada uyuyarak geçirdik
Deprem defalarca oluyo
Arabada uyandık düşünün
sen hangi kurum canım ben Üniversite özelden de yazabilirsinBen de kamuda çalışıom
Aaa valla becermişim emoji yapmayı. Yağlar gittikçe kafam da çalışmaya başladı. Alkış alıymm
aynen katılıyorum ben de aynı şekilde kilo verdim hep hiç bir listeyi uygulamak mümkün olmuyor çünkü çalıştığımız için fazla imkanda yok o yüzden herşeyden yedim az az yedim birazda hareketle toplamda 10 kilo verdim insan yeterki dikkat etsin kilolar uçup gidiyorrrrrrrrsağlıklı bir beslenme ile diyet en uygun olanı fakat bunun ekonomik boyutu da var çoğu diyet listesi ekonomimize uymuyor maalesef ben diyet listelerine bağlı kalmaktan çok sağlıklı beslenme mantığı ile bakılması taraftarıyım buda protein ağırlıklı beslenmek ve şekerli gıdaları mümkün olduğunca az tüketmek
866 benimde.ola laaa bugün berbatttt bir günnn öğlen hapur hupur yedimmmm bu ne biçim iş şimdiden 850 yi buldummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?