- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #13.661
Yarin Basliyorumm
Ben yarın öğleden sonra yoğun olucam
Tamam canım çok saol hemen deniyorumCanim oncelikle hedefkilonu google yaz gorsellerde arat sonra onu bilg veya teline indir sonrada kisisel ayarlara gir k.k dan profil resmini degistire tikla gozattan sec en alta in degisikligi kaydete tikla o kadar canim
Evet yaptım tablodakinden biraz farklı oldu ama olsun bi sonraki ay güncellemeni isteyecektim şimdiye kısmet oldu tşk ederim canımCanim oncelikle hedefkilonu google yaz gorsellerde arat sonra onu bilg veya teline indir sonrada kisisel ayarlara gir k.k dan profil resmini degistire tikla gozattan sec en alta in degisikligi kaydete tikla o kadar canim
Ben öğretmenim canım geçen sene Doğum yaptım ve hamilelik kilolarını vermeye çalışıyorumKizlar meslekler nedir ne is yapiyorsunuz ben ev hanimiyim
ben bir devlet kurumunda memurum canım yaşım 36 iki çocuk annesiyim biri 6 diğeri 4 yaşında 30 yaşında evlenebildim...Kizlar meslekler nedir ne is yapiyorsunuz ben ev hanimiyim
aa cnaım çok güzel olmuşşşşşşTamam canım çok saol hemen deniyorum
canım 806 çok az 1000 in altına inememek lazımmış tehlikeliymişşşş...İyi geceler ne güzel grup sayfa sayfa doluyor ben gündüz pek giremiyorum gecede çocuklar uyuyunca anca yazıyorum uyku geldiçattı bugün 806 kalori ile günü kapattım spor olarakta doktora gitmiştim dönüşte yürüdüm eve kadar yarım saat olmuştur Allah bereket versin :) tartı günü sevinebilmeyi umuyorum bakalım şu kalori takip işi iyi oldu bir aydır düzene koydum herşeyi birde uyku düzenim olursa yaxa kadar incecik olmak hedefim nasip bakalım
Gunaydin canimm sabah uyaninca suyumu ictim simdide kahvaltimi yaptim 266 kaloriGunaudin kızlar
Günaydın canım. Ne yedin yada yiyceksin yaz bugün bize tamam mıGunaudin kızlar
Ya bişey sorcam. Sirkeli su illa elma sirkesi mi olmalı. Bizim evde üzüm sirkesi var o olur muBende 2 bardak sirkeli suyla basliyorum gune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?