- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #14.181
yok canım olurmu öyle şey bak isteyuenlere 1300 kalorilik şart koyduk istemeyen ona dahi katılmadı hiç bişeyde zorlama bozulma yok canım benim adımız üstümüzde esnek diyet arkadaşlığı...
5 ayda kac kilo aldin ki
Kuzuuumm haklısın özür dilerim ama çok yoğunum demiştin. Gözlerim senin bildirimlerini aradı tabiki. Ama bakmaya fırsatı yok heralde diye düşündüm. Geçen günlerde demiştin ya çalıştığım günler canıma okuyolar diye. Ama emin ol merak ettim seni. Hatta dünkü listeni tam yazmanı da bekledim birsüre. Belki dile getirmedim dün ama eksikliğini tabiki hissettim. Ama dün bende çok yoğundum. Gün içinde öğleden sonra özellikle hiç giremedim siteye. Canımmm bugün telafi ederizGünaydın bi gün yazamadım die kimse benimle ilgilenmemiş sağolun
Evde eşim varken bile elimde tel hep size yazmıştım oysa....
Dün gece 23:19 da eve geldim üzerimi değiştirmeden yazdım aklım sizdeydi dediğim gibi
Devamlı beni merak edin demiyorum
Ne bir mesaj... ne bir merak.... ne bir yorum.....
Eylemsevcan kalorimi sormuş sadece....
Tamam önemli diil barıştık senleKuzuuumm haklısın özür dilerim ama çok yoğunum demiştin. Gözlerim senin bildirimlerini aradı tabiki. Ama bakmaya fırsatı yok heralde diye düşündüm. Geçen günlerde demiştin ya çalıştığım günler canıma okuyolar diye. Ama emin ol merak ettim seni. Hatta dünkü listeni tam yazmanı da bekledim birsüre. Belki dile getirmedim dün ama eksikliğini tabiki hissettim. Ama dün bende çok yoğundum. Gün içinde öğleden sonra özellikle hiç giremedim siteye. Canımmm bugün telafi ederiz
Heyyoo gitti 100 kalori :)))Tamam önemli diil barıştık senle
Hee kolay gelsinBugün ben temizlik yapıcam. Annemle alışveriş yapıcaz. Ama her fırsatta sizinleyim. Canım arkadaşım @galatasaray-86 bugünkü diyetiminin giriş sayfasına; "bu diyetimi @galatasaray-86 ya ithafen yapıyorum" diye not düştüm bile:))))
İki cümleyle gönlümü alana asla uzatıp nazlanmaya devam etmemHeyyoo gitti 100 kalori :)))
Aynısından bende de var :)İki cümleyle gönlümü alana asla uzatıp nazlanmaya devam etmem
Ama darıldığım için bana bi güzel cümle yerine kızan kişiyi silerim
Yess babysi 100 kal yaktım yani sayende :))Ayyy çok salağım ne yedin dicektim
Şimdi anladım yakma anlamında dedin 100 ü
Aynen ama listene yaz bakıcam özellikle...Yess babysi 100 kal yaktım yani sayende :))
Tamamdır. Yazıcam. Hatta bugün çok tırsıyorum haftasonu diye. Su bile içsem yazıcam. Sen de yaz. TakipteyimAynen ama listene yaz bakıcam özellikle...
Ben bulaşık yıkasam bile dakikasını yaZıom
Tamam aynenTamamdır. Yazıcam. Hatta bugün çok tırsıyorum haftasonu diye. Su bile içsem yazıcam. Sen de yaz. Takipteyim
O yüzden ne yiyceğimi belirledim. Listeme harfiyen uyucam.Tamam aynen
İşyerinde jet gibi geçio zaman
Haftasonu evdeyim ama nöbetimin son iki günü
Devamlı aklım yemekte ve yeme imkanım var düşünsene senin de var
Dışarda yerseniz annenle tavuk şiş tarzı ye
Ben bi kere öyle yapmıştım alışveriş merkezinde
Şeytan dioki yemeklere saldır ve her saat tıkın
Bugün belirledin mi diyet menünüYediklerimi yazmışım içtiğimi unutmuşum haha akşam bi bardak portakal suyu içmiştim onu da ekliom yemek fotolarına bakarken aklıma geldi toplam 1156
Ayy bi de açım die küçük elma vermişti arkadaşım onu da ekle 1156 artı 50 1206 geçtim hedefiO yüzden ne yiyceğimi belirledim. Listeme harfiyen uyucam.
Azcık daha mı uyusam
Bugün belirledin mi diyet menünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?