- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #14.161
Katiliyorum canim bende varim1200eArkadaşlar yarın haftasonu. Haftasonları malum diyet suya düşebiliyo. Biz dört elle kenetlenip yüksek motivasyonla kalorilere karşı duralım. Yarın kalori limiti 1200 olsun diyorum ne diyosunuz uyar mı size. Pazartesi tartı günü de yaklaşıyo malum.
Ben de öyle ya haftasonları biraz rahat geçiyo. Yarın 1200 kaloriyi aşmayalım. Çok dikkat edelim. İradeli olalım. Hiç zor değil. Bence yarın sık sık siteye girip durum bildirimi yaparsak diyetten kopmayız. Birbirimizi de kontrol etmiş oluruz. Kendi adıma ben yarın buralardayım hep.Bende fazla katilim yapamiyom hafta sonlari ama dikkat edicem ins.
YOK YOK CANIM GİREMESEMDE UYACAM İNŞALLAHHAyy ben dışarda olcam yarin ama uymaya çalışırım innsallahhh
Zor oldu ama yaptimmm <3YOK YOK CANIM GİREMESEMDE UYACAM İNŞALLAHH
sakın haa çıkmayalımmm çizgimizden bu arada canım sende profil resmini hedef kilonu yapsana çok güzel...
Hedef kilomuz aynıymış. Şuanki kilon kaç canım. Benim ki 86Zor oldu ama yaptimmm <3
Biz de seni özledikOkucam yazdıklarınızı inananmıvaksınız ama
Yeni eve girdim işten yemi geldim
Ve WC'ye girmeden size yazdım
Aklım hep sizdeydi
Ne su içtim ne yemek
İstesem de içemedim allahım sen görücü bilicisin
Öğle arası bile vermedim ki
Okucam tamam mı bişeyler yiyip sizi çok özledim
Canım yaa sağol baksana ben kalori hesaplayamıyorum şuan bayılıyomBuarada telefondan yapabildiğim tek emoji bubide bu skandal skandal skandal
Kızlar ya biz hedef kilolarımıza ulaşınca birde geyik grubumu kursak. Ben sizleri çok sevdim geyik yapasım var çok fena
80 canim. İnşallah başarırız di mi yaaa. Ilk defa bu kiloya ciktim. Evlendim 5 ayda bu kiloyu gördüm. Cok canim sıkkın.Hedef kilomuz aynıymış. Şuanki kilon kaç canım. Benim ki 86
Bugun bende buna benzer birsey soyleyecektimm isyedigimiz kiloya geldikten sonrada muhabbet bitmesin diyé sonra fazla mi abartirim diye yazmadimmBuarada telefondan yapabildiğim tek emoji bubide bu skandal skandal skandal
Kızlar ya biz hedef kilolarımıza ulaşınca birde geyik grubumu kursak. Ben sizleri çok sevdim geyik yapasım var çok fena
5 ayda kac kilo aldin ki80 canim. İnşallah başarırız di mi yaaa. Ilk defa bu kiloya ciktim. Evlendim 5 ayda bu kiloyu gördüm. Cok canim sıkkın.
İnşallah beraberce başarırız. Bende ilk defa bu kiloya çıktım. Ve hangi ara bu hale geldim bilmiyorum80 canim. İnşallah başarırız di mi yaaa. Ilk defa bu kiloya ciktim. Evlendim 5 ayda bu kiloyu gördüm. Cok canim sıkkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?