- 22 Ocak 2016
- 1.452
- 1.890
- 83
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #14.141
Yok yok yeme. Ekmeği yavaş yavaş kes. Çok acıkırsan tarçınlı süt içersin. Zaten balık 1.5 porsiyon yiyceksinYa bide akşam ekmek yemiym diyorum 1000 kalori yapmak için. Ama gece çok mu acıkırım ya yesem mi ki
Bu ilk rejimin miKendi kendime böyle takılıyorum işte buralarda. Kendi yazdığıma kendim yorum yapıyorum. Ben çok açım şuan saçmalıyorum biliyorum beni mazur görün. Bugün 33 yıllık hayatımda bir ilki gerçekleştiriyorum. Daha önce hiç bukadar aç kalmamıştım
Evet ilk rejimimBu ilk rejimin mi
Diğer arkadaşlara haksızlık olmazsa bildirim yaparım ama biz paylaşım yapıyoruz motive oluyoruz derlerse silebilirsinpeki tamam canım sadece bldirimlerdede kalsan olur onemli değil bildirim yaptıktan sonra sorun yok yani nasıl istersen canımcım sil dersen silerim bir daha karar verirsende yine alırız çok öpüyorum son kararını bekliyorummm
Güldürme yaaBana niye söylemedin :))
Yeme şimdilikYa bide akşam ekmek yemiym diyorum 1000 kalori yapmak için. Ama gece çok mu acıkırım ya yesem mi ki
AynennnnnKendi kendime böyle takılıyorum işte buralarda. Kendi yazdığıma kendim yorum yapıyorum. Ben çok açım şuan saçmalıyorum biliyorum beni mazur görün. Bugün 33 yıllık hayatımda bir ilki gerçekleştiriyorum. Daha önce hiç bukadar aç kalmamıştım
yok canım olurmu öyle şey bak isteyuenlere 1300 kalorilik şart koyduk istemeyen ona dahi katılmadı hiç bişeyde zorlama bozulma yok canım benim adımız üstümüzde esnek diyet arkadaşlığı...Diğer arkadaşlara haksızlık olmazsa bildirim yaparım ama biz paylaşım yapıyoruz motive oluyoruz derlerse silebilirsin
canım o kadar aç kalma istersen birazda hareketle tamamdır aşırıda aç bıraktırma kendiniKendi kendime böyle takılıyorum işte buralarda. Kendi yazdığıma kendim yorum yapıyorum. Ben çok açım şuan saçmalıyorum biliyorum beni mazur görün. Bugün 33 yıllık hayatımda bir ilki gerçekleştiriyorum. Daha önce hiç bukadar aç kalmamıştım
bence 1dilim olsun ye canım 1080 olsun bişey olmaz bari gece acıkma yoksa soğursun diyetten motivende düşerYa bide akşam ekmek yemiym diyorum 1000 kalori yapmak için. Ama gece çok mu acıkırım ya yesem mi ki
Canim birde sen sabah uyaninca ilk vcden sonra tartilsan yani ac karnina offf o zaman kesin 85 cikarsin ve ev kiyafetlerinle olursun tabiiBu arada yeni bir tartı aldık. Bu tartıya göre 86 kiloyum
Bugün bende kendimi hafiflemiş hissetmiyorum nedenseAperatif olarak cheetos yedim biraz vicdan azabı duyuyorum ama 1300 kaloriyi gecmedim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?