Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kendi kendime böyle takılıyorum işte buralarda. Kendi yazdığıma kendim yorum yapıyorum. Ben çok açım şuan saçmalıyorum biliyorum beni mazur görün. Bugün 33 yıllık hayatımda bir ilki gerçekleştiriyorum. Daha önce hiç bukadar aç kalmamıştım

Bu ilk rejimin mi

Diğer arkadaşlara haksızlık olmazsa bildirim yaparım ama biz paylaşım yapıyoruz motive oluyoruz derlerse silebilirsin

Aynennnnn

Diğer arkadaşlara haksızlık olmazsa bildirim yaparım ama biz paylaşım yapıyoruz motive oluyoruz derlerse silebilirsin
yok canım olurmu öyle şey bak isteyuenlere 1300 kalorilik şart koyduk istemeyen ona dahi katılmadı hiç bişeyde zorlama bozulma yok canım benim adımız üstümüzde esnek diyet arkadaşlığı...

canım o kadar aç kalma istersen birazda hareketle tamamdır aşırıda aç bıraktırma kendini

Arkadaşlar yarın haftasonu. Haftasonları malum diyet suya düşebiliyo. Biz dört elle kenetlenip yüksek motivasyonla kalorilere karşı duralım. Yarın kalori limiti 1200 olsun diyorum ne diyosunuz uyar mı size. Pazartesi tartı günü de yaklaşıyo malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…