- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #15.121
Sağol ama kimler gelmiş kimler geçmiştircanım bu ne biçim bir msjjj bize kim hobaaa diyecek artıkkk
sensiz olmazzz asla olmazzzzsakın gitme çok üzersin biziiiiiiiiiiiiiiiii
silkin ve kendine gel canımcımmmmmmmm dünyadaki herşeyin bir çaresi var telkin et kendini ütfennn
Oyle amaa neyin varSağol ama kimler gelmiş kimler geçmiştir
Herşey biter
Herkes unutulur
Kimseden fayda yok
Herkes kendi acısını yaşıo
Ben benim
Sen sensin
O o
Herkes kendini yaşıo
Gitti oGalatasaray nereye gitti yaa
Ne farkeder kiYaaa bu mesajini gormedimm nedenn peki ne oldu yaaa
Hayır geri gelmedimBizi birakamadi bak.geri gelmis
Saka mi yapiyorsunn seni.kiracak birsey mi.yaptikHayır geri gelmedim
Gece 12 den sonra bal kabağına dönüşücem
Günler aylar geçicek üstünden sular akıcak
Çıkış yapıcam
Şifremi zaten unutmuşumdur giremicem
Yok valla zerre kadar kırılmadımSaka mi yapiyorsunn seni.kiracak birsey mi.yaptik
Iyide buradan gidince rahatlayacak misin farkeden ne olacakkYok valla zerre kadar kırılmadım
Öyle genel olarak içim sıkılıo işte
Bunaldım
Geçer geçer yine deprem oldu şimdi 3.6 korkuyorum ama ne farkedio korkan benBir kac gun yazmaa girmeesen gidersen rumeysa ne kadar üzülür onu uzebilecek misin bunu yapacakmisin
Üzülme lütfen yorulma
Simdi tekrar kan testi vercem. Eger iki katina cikmissa hamileyim. Ogleden sonra da baska bi doktora gitcem. Kanamam gece az da olsa devam etti. Bu beni cok korkutuyo. Ne dusunecegimi bilmiyorum. Bebegim var diye umutlansam mi, düşük ya da dış gebelik ihtimalini ciddi anlamda düşünsem mi bilmiyorum.. En hayırlısı olsun inşallah... Dualarinizi eksik etmeyin e mi? Gece aglamaktan sabah gozlerimi acamadim. Şişmiş.. Salak salak herseye hickira hickira agliyorumNeden canimizzi sikasin benim bir derdim oldugunda anlattigim zaman canin sikilir mi senin.. yani suan hamilemusinOtagininhatunu
geçmiş olsun canım. herşey olacağına varır. bizim hiçbir canlıyı yaşatma gibi bir gücümüz yok. Allahın takdiri herşey. inşallah gönlünce olsun dualarım seninleSimdi tekrar kan testi vercem. Eger iki katina cikmissa hamileyim. Ogleden sonra da baska bi doktora gitcem. Kanamam gece az da olsa devam etti. Bu beni cok korkutuyo. Ne dusunecegimi bilmiyorum. Bebegim var diye umutlansam mi, düşük ya da dış gebelik ihtimalini ciddi anlamda düşünsem mi bilmiyorum.. En hayırlısı olsun inşallah... Dualarinizi eksik etmeyin e mi? Gece aglamaktan sabah gozlerimi acamadim. Şişmiş.. Salak salak herseye hickira hickira agliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?