- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #15.141
canım benim Allah yardımcın olsun hakkında hayırlıysa Rabbim sana nur topu gibi bir evlat nasip etsin inş.. üzülme inş. hamilesindir kanama bazen üstüne görme şeklinde oluyor hamileliklerde korkma bizede durumu bildiriver canım meraktayımmmSimdi tekrar kan testi vercem. Eger iki katina cikmissa hamileyim. Ogleden sonra da baska bi doktora gitcem. Kanamam gece az da olsa devam etti. Bu beni cok korkutuyo. Ne dusunecegimi bilmiyorum. Bebegim var diye umutlansam mi, düşük ya da dış gebelik ihtimalini ciddi anlamda düşünsem mi bilmiyorum.. En hayırlısı olsun inşallah... Dualarinizi eksik etmeyin e mi? Gece aglamaktan sabah gozlerimi acamadim. Şişmiş.. Salak salak herseye hickira hickira agliyorum
Evet geri dön geri döön@galatasaray-86 hadi gel bize yine şarkılar söyleee......
Hadi hobaaa remix
Hergencin başına mutlak gelirmiş böyle güzel şeyler......
Ateş de bacayı sarmış
Gunaydinn yaa gitti neden gittigini bilmiyorum ama uzulme olan oldu artik bida gelir bida gecer aglama
@galatasaray-86 neden gitti canım sıkıldı bu konuya
Evet ya benim de canım sıkıldı@galatasaray-86 neden gitti canım sıkıldı bu konuya
1000lik dietim devam ediyo hâlâ. Diren Rumeysa!!arkadaşlar bu arada bildirimimize tam 10 günümüz var ona göre silkinip kendine gelme zamanı...
Kaldın yine bana@galatasaray-86 neden gitti canım sıkıldı bu konuya
Zaten bizi birbirimize birakti gitmeden onceki son istegiydiKaldın yine bana
Tartildin mi hic kilo vermismisin1000lik dietim devam ediyo hâlâ. Diren Rumeysa!!
100gr vermişimTartildin mi hic kilo vermismisin
Hayırlısıyla hersey olacagina varir insallah ne kadardir cocuk istiyorsun ve olmuyorKan testi sonuclarim ciktu. Yukselmis ama iki katina cikmamis. Doktora da ulaşamıyorum. Progesteron değeri 16.35 beta hcg 1293 çıkmış. Yorumlayacak bilgim yok. 4 te baska bi doktora gitcem. Saat degil dakika gecmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?