Esnek Diyet Arkadaşlığı

Geç kaldım sanırım sabah doktora götürdüm çocukları daha yeni geldik ben yinede yazayım kilomu 64.6 maalesef hastalanamadım dört gün gecikti sanırım onun şişliği var

Bişey diil aynen sıkmayınca yarım kilo bile zor gider başarılar inşallah

Arkadaşlar demin ayı gibi kare bitter yedim Ülker %60 kakaolu ama kesti hiç üzülmüyorum akşam yemeği hedefim bir kase mercimek çorbası
Üç kaşık yoğurt ve üç kaşık salata zaten başka şansım da yok 1200den 11 eksik oluyo inşallah 1200 ü geçmicem çok şükür iki gündür 1200lerde seyrediyorum çok şükür yapınca oluyomuş pardon üç gündür

11 inde başladım dedim yaa futbol takımı gibi gün unutmuyum die
Cumartesi pazar öldüm bittim evde olduğumdan ama çalışırken haftaiçi istesem de fırsat olmuyo ve çalışma temposunda az da olsa iştahım kesilio

Atıyorum çikolatayla bi tip yemeğin kalorisi aynı ama çikolata vücutta kalıo kilo yapıo ama
Ben bunun derdinde olmucam vericeğim 5 kilo valla o kadarını yapamam canım çıkıo burda
O aşamalara gelemedim şuan ilerde bakarız

Arkadaşlar su şuan 4 bardak içtim ama 10 a tamamlıcam inşallah menüye on yazdım yalan olmasın

Büyük konuşmuyum ama asla 1200 ü geçmemem lazım 1500de anca kilo koruyorum asla olmuyo kardeşim 1 buçuk ayda yarım kilo verdiğimden belli

300 kalori azaltıcam işte 1000 çok az olur yapamam zaten zararlı 1200 en ideali valla yapmam lazım yaa allahım güç kuvvet ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…