- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #16.321
Canım ben tartılmıyorum tüp bebek tedavisindeyim bir sürü hormon alırken tartılıp moralimi bozmak istemiyorum istersen direk sil beni benim yolum uzun çünkü :)@umranxyzgibigibiyim prensesinannesi rumeysa3 Otagininhatunu Hayatimmm70
canlar kilolar nerdeeeeee haftayada yazmazsanız silmek zorunda kalıcam sizi
lütfen cevap bekliyorum....
ok canım inşallah herşey gönlünce olur inş bebişin olurrr ve doğumdan sonra yine gellirsinnnCanım ben tartılmıyorum tüp bebek tedavisindeyim bir sürü hormon alırken tartılıp moralimi bozmak istemiyorum istersen direk sil beni benim yolum uzun çünkü :)
Teşekkürler canım size de kolay gelsinnn boll zayıflamalı topicler olsunnok canım inşallah herşey gönlünce olur inş bebişin olurrr ve doğumdan sonra yine gellirsinnn
Allah yardımcın olsun hoşçakal sağlıcakla kal
Amin ha şöyle haftalık kilo hedefin olsunaman canım estağfrullah bu arada bende olduğum kiloyu koymadım canım olduğum kilo 56.6 ama ben 56.00 olmak istiyooommmm bu hafta sonuna inşallahhhhhhhhh
Iyisin canim genede masallah daha ne olsun 1300leri bilem gormemissin hayirdir canim ne oldu can sıkıci ozel degilse anlatirmisin?Selam kızlar. Ben bugün 1211 kalori aldım. Zor bir gündü.
Kahvaltı: hellim peynirli sandviç 256
Öğlen: Tavuklu salata tahıllı ekmekle360 kalori
Akşam: Tavuklu salata kepekli ekmek 341 kalori
Atıştırmalıklar:15 gram bitter çikolata,saray 100 kalorilik meyveli kek ,tahıllı.bisküvi,2 bardak kremasiz sekersiz kahve 254 kalori
Yürüyüş de yapamadim. Akşam üzeri sinir bozucu bir durum yaşadım. Bahanesi olmamasi lazim ama kek ile biskuvinin sebebi bozulan psikolojimdir maleseef.
Iyisin canim genede masallah daha ne olsun 1300leri bilem gormemissin hayirdir canim ne oldu can sıkıci ozel degilse anlatirmisin?
Sana da selam olur öyle şeyler telafisi varSelam kızlar. Ben bugün 1211 kalori aldım. Zor bir gündü.
Kahvaltı: hellim peynirli sandviç 256
Öğlen: Tavuklu salata tahıllı ekmekle360 kalori
Akşam: Tavuklu salata kepekli ekmek 341 kalori
Atıştırmalıklar:15 gram bitter çikolata,saray 100 kalorilik meyveli kek ,tahıllı.bisküvi,2 bardak kremasiz sekersiz kahve 254 kalori
Yürüyüş de yapamadim. Akşam üzeri sinir bozucu bir durum yaşadım. Bahanesi olmamasi lazim ama kek ile biskuvinin sebebi bozulan psikolojimdir maleseef.
Aaa ben de zabıt katibiyimTesekkur ederim canim ben adliyede çalışıyorum zabit katibi olarak da moralimi bozan bir ifade aldık bugün. Her ne kadar her türlü dosyayi görsek de bazi olaylar daha fazla etkiliyor.
Çok açıklayıcı sağolEn etkili diyetler..
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan en etkili diyeti nasıl uygulamamız gerektiğini sizlerle paylaşıyor..
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?