- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #16.361
bende 56.4 ü gördüm bu sabah dikkat edince gram gram gidiyor ama gidiyor çok şükürrrrrrrrrrr 55e yaklaştımmmmmProfilimde şuan ulaştığım kilo var bu arada
tarifi bizede verirmsin veya kısayolunu yollarmısın?Eki Görüntüle 1968315 Gece gece börek yaptım şuan sıcak Yen'i tarifle bayıldım klasik börekler gibi diil
İyi gecekerrr sabah çok zor kalkıcam Allah kısmet Ederse
süpersin bebeğimmm ama dün öyle aldım diye bugün sakın boşlama canımmmSelam kizlar. Dün 1037 kalori aldim.
Insallah canim. Elimden geleni yapıyorum. Bu sabah tartida 67.5 i gördüm. Pazartesi 66 lı bir sayi görmek istiyorum. Ama olmasa da üzülmem. Çünkü bu pazartesi olmazsa ben vazgecmedigim takdirde bir sonraki pazartesi olacak. Önemli olan hızlı koşmak değil uzun yol koşmak.süpersin bebeğimmm ama dün öyle aldım diye bugün sakın boşlama canımmm
Cnm selam nasılsın!??ben berbat durumdayımcanlar nerelerdesiniz yoğsam yemeyemi gömüldünüzzzzz
biliyorum canım telden çok zor oluyor bende sevmiyom ama bu arada kilon nerdeyse bana yaklaşmış abuuuu acilll plan uygulaman lazımmmm yap bişeyler canımcım demir hapını bende kullanıyom Allahtan bende iştah açmadıBu arada telden giriyorum..Zor oluyor ya(
Haha kapmışsın hemen sevindimInsallah canim. Elimden geleni yapıyorum. Bu sabah tartida 67.5 i gördüm. Pazartesi 66 lı bir sayi görmek istiyorum. Ama olmasa da üzülmem. Çünkü bu pazartesi olmazsa ben vazgecmedigim takdirde bir sonraki pazartesi olacak. Önemli olan hızlı koşmak değil uzun yol koşmak.
@galatasaray-86 bak profilimi dediğin gibi yaptım.
Gördün mü bak odaklanmak ne kadar önemlibende 56.4 ü gördüm bu sabah dikkat edince gram gram gidiyor ama gidiyor çok şükürrrrrrrrrrr 55e yaklaştımmmmm
Tabi be demektarifi bizede verirmsin veya kısayolunu yollarmısın?
Ben 2055Ama bence 1700 çünkü 6 ince börek dietkolikte 700 falandı ama diyetarkadaşımda üç dilim peynirli börek 1035 falan aradaki farka bak 3 tane adam gibi börek yesem zaten doyardım şuan açım ama ben yine de fazla olan kaloriyi seçtim 1700 yerine 2055 ay sinir oldum şu börek hesabına mutfak tartısı alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?