- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #16.341
olmamış bebemmmm olmamışşşşş.....Akşam da çiğ köfte künefe kola lokum (lokumlar kuş lokumu ama 25 tane yedim) büyük olarak hesapladım yüz saat düşünüp
artık bende merak ediyorum bu kadar girmemezlik hiç yapmamıştı
limonludondurmam @gibigibiyim prensesinannesi rumeysa3 Otagininhatunu Hayatimmm70
canlar kilolar nerdeeeeee haftayada yazmazsanız silmek zorunda kalıcam sizi
lütfen cevap bekliyorum....
canım öncelikle çok geçmiş olsun ne demek bildiriyorsun ya yeterli canım benim ne zaman tartılabilirsen bildiririrsin Allah yardımcınız olsun
sağolun Allah razı olsun kızçelerAmin ...
İşlerini hallet hayırlısıyla
Cok teşekkür ederim. Dedigim gibi sigarayı birakmak bana büyük darbeyi vuran şey oldu. Tabi ki de bebeğim icin herşey. Hic pisman degilim... Ki olsam da bu kötülüğü ona yapamam. Bundan dolayı ve bulantiyi gidermek icin sürekli tuzlu seyler yiyorum. Su icmek midemi bulandırıyo. Bu cok kötü oldu. Çayı cok açık icebiliyorum. Kahve icemiyorum. Bir de düşük tehlikesi oldugu icin lavaboya kalkmak dışında hep uzanıyorum. Yani hareketsiz susuz bi beslenmem varGözünüz aydın öncelikle kilolu hamile kalanların büyük kısmı hamileliğini fazla kilo almadan tamamlıyor ben hamile kaldığım kilodan üç kilo eksiğiyle doğum yaptım diyet değil ama dengeli beslenirseniz fazla kilo almadan doğum yaparsınız bebeğe yarıyacak şeyler yemek ve sizi ayakta tutacak besinler çok önemli hamileyim deyip herşeyi yerseniz sonuç istenmeyenkilo oluyor et süt yumurta yoğurt peynir bunları mutlaka tüketin hamur işinden uzak durmaya çalışın işte hamilesin sen ye mantığı yanlış dengeli ve düzenli beslenin hamilelikte doğru beslenme çok önemli bende hamileliğimde 9 ay hiç bişey yiyemedim çocuğum sağlıklı doğdu ama benim depolar tükendi halsizlik başladı dişlerim çürüdü yani ne fazla ne az dengeli beslenirseniz güzel bir hamilelik geçirirsiniz rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canim ben özel durumumu yazmıştım. Istersen listeden sil ama ben postu takip etmek istiyorum arada sizi takip etmek beni iyi hissettiriyo. Arada dertlesmek istiyorum. Kimseyi de telaslandirmak istemiyorum o yüzden listeden sil 7 ay sonra lohusalikta tekrar dahil olayım size inşallah.limonludondurmam @gibigibiyim prensesinannesi rumeysa3 Otagininhatunu Hayatimmm70
Canim ben özel durumumu yazmıştım. Istersen listeden sil ama ben postu takip etmek istiyorum arada sizi takip etmek beni iyi hissettiriyo. Arada dertlesmek istiyorum. Kimseyi de telaslandirmak istemiyorum o yüzden listeden sil 7 ay sonra lohusalikta tekrar dahil olayım size inşallah.limonludondurmam @gibigibiyim prensesinannesi rumeysa3 Otagininhatunu Hayatimmm70
Aaah ahhhh@galatasaray-86 canım sen bugün 800-900 değilde 1000 i geçme yeter
Süper valla tebrik ederim 1180 i geçmemişsin resmen şuan ben de senşn kalorinde olmak isterdim çok sevindim bak isteyince ve inanınca nasıl oluyo gördün mü seni hiçbişey engelleyemedi1171 aldığım kalori ve 100 yaktığım kalori olarak bugün kayıtlara geçmiş bulunmaktadır
herkese iyi akşamlar....
Tesekkur ederim canimin ici senin ikazinla frenledimm sagol varollSüper valla tebrik ederim 1180 i geçmemişsin resmen şuan ben de senşn kalorinde olmak isterdim çok sevindim bak isteyince ve inanınca nasıl oluyo gördün mü seni hiçbişey engelleyemedi
Sen de sağol hihiTesekkur ederim canimin ici senin ikazinla frenledimm sagol varoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?