Esnek Diyet Arkadaşlığı

Cok teşekkür ederim. Dedigim gibi sigarayı birakmak bana büyük darbeyi vuran şey oldu. Tabi ki de bebeğim icin herşey. Hic pisman degilim... Ki olsam da bu kötülüğü ona yapamam. Bundan dolayı ve bulantiyi gidermek icin sürekli tuzlu seyler yiyorum. Su icmek midemi bulandırıyo. Bu cok kötü oldu. Çayı cok açık icebiliyorum. Kahve icemiyorum. Bir de düşük tehlikesi oldugu icin lavaboya kalkmak dışında hep uzanıyorum. Yani hareketsiz susuz bi beslenmem var bi kahvaltıyi düzgün yapabiliyorum. Gerisinde ne bulursam yiyorum. Nasıl başa cikarim bilmiyorum. Nasıl kendimi duzenlerim bilmiyorum. Keske su icebilsem. Çünkü psikolojim alt üst oldu. Bu gidişle 100 kilo olcam diye

limonludondurmam @gibigibiyim prensesinannesi rumeysa3 Otagininhatunu Hayatimmm70
canlar kilolar nerdeeeeee haftayada yazmazsanız silmek zorunda kalıcam sizi
lütfen cevap bekliyorum....
Canim ben özel durumumu yazmıştım. Istersen listeden sil ama ben postu takip etmek istiyorum arada sizi takip etmek beni iyi hissettiriyo. Arada dertlesmek istiyorum. Kimseyi de telaslandirmak istemiyorum o yüzden listeden sil 7 ay sonra lohusalikta tekrar dahil olayım size inşallah.

limonludondurmam @gibigibiyim prensesinannesi rumeysa3 Otagininhatunu Hayatimmm70
canlar kilolar nerdeeeeee haftayada yazmazsanız silmek zorunda kalıcam sizi
lütfen cevap bekliyorum....
Canim ben özel durumumu yazmıştım. Istersen listeden sil ama ben postu takip etmek istiyorum arada sizi takip etmek beni iyi hissettiriyo. Arada dertlesmek istiyorum. Kimseyi de telaslandirmak istemiyorum o yüzden listeden sil 7 ay sonra lohusalikta tekrar dahil olayım size inşallah.

1171 aldığım kalori ve 100 yaktığım kalori olarak bugün kayıtlara geçmiş bulunmaktadır
herkese iyi akşamlar....
Süper valla tebrik ederim 1180 i geçmemişsin resmen şuan ben de senşn kalorinde olmak isterdim çok sevindim bak isteyince ve inanınca nasıl oluyo gördün mü seni hiçbişey engelleyemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…