- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #16.381
Bebegim yaa sorcam sorcam unutuyom senin nicin ney diyetarkadasimda?
Ben seni görmüştüm aktiftin sanırımBebegim yaa sorcam sorcam unutuyom senin nicin ney diyetarkadasimda?
Allah razı olsun canımCumanız mübarek olsun
teşekkür edertim canım deneyecem hiç güzel olmuyor böreklerim hiç beceremiyorum elaleminkiler hep hoşuma gidiyor ben bir türlü beceremeiyomHayatımda yaptığım börek 3-4 kere valla ama bu en iyisi
yok diğeri doğrudur bizimki bazen abartılı yazıyor bazı şeyleriBen 2055Ama bence 1700 çünkü 6 ince börek dietkolikte 700 falandı ama diyetarkadaşımda üç dilim peynirli börek 1035 falan aradaki farka bak 3 tane adam gibi börek yesem zaten doyardım şuan açım ama ben yine de fazla olan kaloriyi seçtim 1700 yerine 2055 ay sinir oldum şu börek hesabına mutfak tartısı alıcam
Amin aktif dildir ki cevap versin rümeysa da aktif olmamış uzun süredirAllah razı olsun canımprensesinannesi nerelerde haber var mı?? özel mesajda yolladım cevap bilem gelmedi
Bişey diil en kısa zamanda dene bak emin ol güzel olcak. Bana da haber verteşekkür edertim canım deneyecem hiç güzel olmuyor böreklerim hiç beceremiyorum elaleminkiler hep hoşuma gidiyor ben bir türlü beceremeiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?