- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #16.421
Bişey olmaz ayda bir bile diilKizlar ben bu aksam annemlere gittim. Yaprak sarmasi kaymak baklava bazlama. Ne varsa yedim. 1817 kalori aldım. 172 de yaktim.
Sabah çok iyiydi. Öğlen süperdi
Akşam batırdım.
Annemler bir ay olmayacaklar. Biraz onun acısını çıkardım galiba.
Hoşgeldin ben de merak edip yazmıştım ama neyseSlm kizlareylemsevcan beni merak ettigin için cok tsk ederim. Internet paketim bitmişti
yokcanım evetonuda en azından bir gün önce yani bugün yapEylemsevcan patates salatasına iki gün bişey olmaz ama bugğnden yaparsam bozulur dimi pazar akşama
ooo teriklerrrrr arada bir kaçırsakta dengeleyince oluyor işte hep boşlamaktan tabiiki iyidirGünaydın WC'ye uyandım tartıldım 62.2 şükür
Şuanki hedefim 200 gram verip 62 olmak
İyi uykular
Yapmadım bugün yaparım uyku bastırdıyokcanım evetonuda en azından bir gün önce yani bugün yap
aa tabiiki merak ederim canımcım vede üzüldüm bişeymi oldu diye ok artıkın yazabilecenmiSlm kizlareylemsevcan beni merak ettigin için cok tsk ederim. Internet paketim bitmişti
Allah kolaylıklar versin canımmmmmBayatlamayan tuzlu kurabiyeyi ve patates salatasını bi gün önceden yapıcam böreği aynı gün yaparım hiç sorun diil geçen gün denediğim börek . Kakolu keki eşime yaptıracam bi kere beraber yaptık o daha iyi yapıo benim kekim de tutuyo ama ahım şahım olmuyo
Yani kek börek patates salatası kurabiye yeter işte dört çeşit sonuç olarak yarısını bi gün önceden yapıcam stresim azalsın die
İnternetten mercimek köftesine bakıcam kolay gelirse yaparım bilmem hayırlısıçok çeşitten anlamam ama az öz yapçam elimden gelen bu
Kurabiye ve böreğime güveniyorum bu gece üşenmeden kurabiye yapsam iyi olurbayatlamıo Emin'im ama öyle üşeniyorum ki
Sağol dikkat edince şak şak gidio işte bugün de 1200 civarı okursa iyi olur yarın misafirlerle aşarım bi günlük o yüzden bugün dikkat etmem lazım eşim tatil bakalım bi yere götürecek mi beni öptümooo teriklerrrrr arada bir kaçırsakta dengeleyince oluyor işte hep boşlamaktan tabiiki iyidir
ne demiş Mevlana;
1000 kere tövbeni bozsan yine gelll
amşnnnnAllah kolaylıklar versin canımmmmm
Ay sağol yazarım aynen@galatasaray-86 yarın misafirlerin gidince veya o zaman fırsatın olmaz ertesi gün anlat bakalım nasıl geçtiğini merak ederimmm
Ben habire tartılıyorum aminPazartesiye az kaldi kızlar. Tarti bizi bekler. Insallah gülen yüzlerle ineriz tartidan.
A. S iyi senSlm kizlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?