- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #16.761
Allah razı olsun caımmmHayırlı cumalar
yaa arada bir illaki oluyor önemli olan telafi etmek telafi edilince düzeliyr korkmaMoralimi bozmucam 3-4 gün dört bine yakın kalori aldım ama nadir olan bi durum bu
Bugün 31 mart ve başlıorum kaldığım yerdennnnnn
inşallahh be canım belkim bu haftanın 1. si olursun bak takibi cumayada aldık inş. güzel olurGünaydın kızlar şu sıralar dikkat edemiyorum yediklerime ama kalori olarak yazınca fazla olamamış oluyor akşam oturacak zaman olmayınca kalori fazla çıkmıyor bakalım şimdilik güzel şeyler görüyorum tartı da inş devamı gelir
İyi benceBuda benim dünkü aldığım kaloriiii
Eki Görüntüle 1975265
İnş canım hepimizden gider kilolar akşam Okuldan gelip tartıldığımda 64.5 gördüm ama bütün aç gezdim nerdeyse sabah ki 8 deki kahvaltıyla duruyordum sağlıklı değil ama fırsat olmuyor yoğunluktan gelincede artık evde ne varsa yedim okul ev ve özellikle kızım derken gidiyor bakalım bazen az bazen çok ama zayıfladıkça daha çok motive oluyorum gidecek bu kilolar diye hepimiz biran önce hedeflerimize ulaşırız inşinşallahh be canım belkim bu haftanın 1. si olursun bak takibi cumayada aldık inş. güzel olur
Sağol dostum bugün de kötü geçti ama yılmıcamyaa arada bir illaki oluyor önemli olan telafi etmek telafi edilince düzeliyr korkma
Biran önce biter sendeki pasta börek yoksa Konuya komşuya verseydin bende olunca ziyan olmasın diyip yiyordum şimdi baktım fazla gönderiyorum millette yada buzluğa atılacak bişeyse paket yapıp kaldırıyorum
Çoğunu hatta bi tencere makarna salatasını dağıttımBiran önce biter sendeki pasta börek yoksa Konuya komşuya verseydin bende olunca ziyan olmasın diyip yiyordum şimdi baktım fazla gönderiyorum millette yada buzluğa atılacak bişeyse paket yapıp kaldırıyorum
ola laaa bende beterim kahvaltım 800 kaloriyi buldu
İnş olur canım güzel haberini duyarız annelik duygusunu biran önce tadarsınBakalım soğan kürü ile hamile kalabilecek miyim dört Nisa'nda adet olmam gerekio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?