Esnek Diyet Arkadaşlığı

Moralimi bozmucam 3-4 gün dört bine yakın kalori aldım ama nadir olan bi durum bu
Bugün 31 mart ve başlıorum kaldığım yerdennnnnn

Günaydın kızlar şu sıralar dikkat edemiyorum yediklerime ama kalori olarak yazınca fazla olamamış oluyor akşam oturacak zaman olmayınca kalori fazla çıkmıyor bakalım şimdilik güzel şeyler görüyorum tartı da inş devamı gelir

inşallahh be canım belkim bu haftanın 1. si olursun bak takibi cumayada aldık inş. güzel olur

inşallahh be canım belkim bu haftanın 1. si olursun bak takibi cumayada aldık inş. güzel olur
İnş canım hepimizden gider kilolar akşam Okuldan gelip tartıldığımda 64.5 gördüm ama bütün aç gezdim nerdeyse sabah ki 8 deki kahvaltıyla duruyordum sağlıklı değil ama fırsat olmuyor yoğunluktan gelincede artık evde ne varsa yedim okul ev ve özellikle kızım derken gidiyor bakalım bazen az bazen çok ama zayıfladıkça daha çok motive oluyorum gidecek bu kilolar diye hepimiz biran önce hedeflerimize ulaşırız inş

Biran önce biter sendeki pasta börek yoksa Konuya komşuya verseydin bende olunca ziyan olmasın diyip yiyordum şimdi baktım fazla gönderiyorum millette yada buzluğa atılacak bişeyse paket yapıp kaldırıyorum
Çoğunu hatta bi tencere makarna salatasını dağıttım
Hatta bi arkadaş Benim sayemde günde üç öğün makarna salatası yedi
Hangi akla hizmetse üç kişiye iki tencere yaptım aptalım demiorum boşa
Pastanın çeyreği kaldı
Makarna salatasından bir tabak kadar kaldı
Şükür ki kurabiye ve börek bitti eşim gün içinde de yedi
Hamur kızartmasını da senede iki üç kez işyerinde dağıtıyorlar kahvaltı yapmadan gelin dediler dün yapmadan gittik yanına bol peynir de dağıttılar
Sabah üç tane yedim karnım çok açtı İnan çoğu zaman kahvaltı yapmadan işe gidiyorum ben bu bişi olayı İnan senede dördü geçmez hayır yapıolar
O kadar bol ki öğlen de yeriz dddi arkadaşlar aldılar torbaya
Ben de dedim ben eve gidiyorum öğlen ve yemedim düşün evde de yemek yemedim zaten toktum
Akşama doğru ikram ettiler tek yedim

ben oturup pasta börek yapan biri diilim ki şans işte anlıo musunuz bahanesi YÖK bilşorum dünyanın sonu da diil ama üzülüyorum baya baya dün nasıl olsa battım die akşam da sınırlamadım eşim şekerli kahve yaptı içtim meyve getirdi patlamış mısır hatta meyveyi ben istedim çinkü o da anlıo akşamları hep dikkat ediodum hazır bozulmuşken o da yediğimi görsün istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…