- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #16.721
kız millat 45 günde 15 kilo veriyor neki 5 kilo canımcımmmm tabiiki verirsin hemde nasıl verirsin azcık dikkat etsen tamamdır
canım bak içtiğin suyun içine kabuk tarçın at iştahıda tatlı isteğinide köreltiyor kendimden biliyom sonra kepek ekmeği ye hakikaten insanı 4-5 saat acıktırmıyor Türk kahvesi sade içilince acayip tok tutuyorYa düzenim kalmadı canım yemek istiyor nasıl kesicem çözemedm dün yine başladım az kaçırdım ama dikkat etmek istiyrmm. tok tutan şeyler yok mu ya
Hadi inşallah canım. Ben de polikistik over vardı. Sende de mi var?Bu ay soğan kürü yaptım zararlı olmasın die 5 gün yapıp Bıraktım inşallah içim temizlenmiştir ve hayırlısıysa eğer hamile kalırım ayın dördü gibi hasta olmam gerekio daha var
Tabi ki verirsinben hala güncel 80 deyimdüğünden ötürü stresteym. dün yeniden başladım diyete 45 günde verebilir miyim 5 kilo
İnşaşlah buluruzYa düzenim kalmadı canım yemek istiyor nasıl kesicem çözemedm dün yine başladım az kaçırdım ama dikkat etmek istiyrmm. tok tutan şeyler yok mu ya
O ne bilmiorum ki doktora gittim sorun yok şükür bence tutmuyor işte zamanı varHadi inşallah canım. Ben de polikistik over vardı. Sende de mi var?
benden mi kaptın sabitlemeyi lafımı kapmışsın ama sevindim odaklanmak çok etkili bak ben üç gündür ofaklanamadığımdan fazla bile çıkıorum
Haha aynen skandal@galatasaray-86 şimdi diyecenki o kadar biliyosan kendin yap ben beceremiyom canooo
ama atalarımız boşuna mı demiş imamın dediğini yap gittiği yoldan gitme diye?????
canım bak içtiğin suyun içine kabuk tarçın at iştahıda tatlı isteğinide köreltiyor kendimden biliyom sonra kepek ekmeği ye hakikaten insanı 4-5 saat acıktırmıyor Türk kahvesi sade içilince acayip tok tutuyor
şekerlide öyle ama sade daha uzun süre tok tutuyor birde yulaf ezmesi oluypr ya ondan al sütün çine kat veya kaşıkla ye faketmez oda tok tutuyor tabii bunlar benim için geçerli ama sende bir dene bakalım
Olsun bişey olmaz len Bebek kazancaz burdainş canımcım hamiş kalırsın bir an önce ama senidemi kaybedeceğiz bebeğim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?