Esnek Diyet Arkadaşlığı

Arkadaşlar yedi gün doya doya yedim içtim bakın bugün kahvaltıda da az yedim yerken dddi eşim arkadaşı ve ailesiyle pil ipe gidecekmişiz napıcam ben şimdi sanki birileri zayıflamaya çalıştığımı bilio da komplo kuruyo adeta
Hayret bişey şimdi mangal yapıcaz
İki sucuk mu atıcam ağzıma .....
Manga yaparken Nası yemek yemiyim yine 4000 i bulucam anlaşıldı yaaa anlamadım ben bu olayı neden herşey üstüste geldi nedennn
Misafirler....
İşyerinde bişi dağıtmaları
Şimdi de mangal ağlıcam yaaaaa
O kadar sinirliyim ki naapçamı şaşırdım

Herzaman olmuyor ki mangal piknik bence geri durma haftaiçi toparlarsın sen ya rahat ol

Günaydın arkadaşlar bugün sabah ve öğlen yemeği yemicem atıştıracam o kadar
Akşam yemek yicem
İş yerinde Abur cubur veriolar çünkü
İşyerinde 500 yapsam evde de 500 eder 1000
Elma incir portakal dışında yiyecek bişey YÖK evde yemek dışında

bebeğim aslında seninle ikimiz şu çaylardaki kahvelerdeki şekerleri kesebilsek yada en aza indirebilsek kaloride baya bir farketcezzz bu arada cola fantanda çok olmuş canımcım amatabii pikniktesin çok normal cay kahven fazla degilde genel anlamda söyledim çünkü ben en çok onlardan çekiyommm

Aynen piknik olduğu için içtim
Aslında ben şekersiz içiodum çayı (şekerli kahveyi eşim yaptığı için kıramıorum işyerinde şade içiyorum şekerli kahve sevmem) çayı da nie şekerli içiyorum artık biliomusun Abur cubur tatlıya dayanmamak için çözüm bu yoksa Abur cubur yerken şekersiz alışmıştım aramıodum

Sabah kahvaltı yapmadım
Öğlen bakalım
Dediğim gibi bugün amacım 1000
Adım gibi eminim geçmicem 1000 i çünkü Abur cubur yok içecek YÖK tatlı hamur işi YÖK ki evde yemek yemekle meyveyle geçmemeyi öğrendim şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…