- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #16.781
Amin dostumİnş olur canım güzel haberini duyarız annelik duygusunu biran önce tadarsın
Herzaman olmuyor ki mangal piknik bence geri durma haftaiçi toparlarsın sen ya rahat olArkadaşlar yedi gün doya doya yedim içtim bakın bugün kahvaltıda da az yedim yerken dddi eşim arkadaşı ve ailesiyle pil ipe gidecekmişiznapıcam ben şimdi sanki birileri zayıflamaya çalıştığımı bilio da komplo kuruyo adeta
Hayret bişey şimdi mangal yapıcaz
İki sucuk mu atıcam ağzıma .....
Manga yaparken Nası yemek yemiyim yine 4000 i bulucam anlaşıldı yaaa anlamadım ben bu olayı neden herşey üstüste geldi nedennn
Misafirler....
İşyerinde bişi dağıtmaları
Şimdi de mangal ağlıcam yaaaaa
O kadar sinirliyim ki naapçamı şaşırdım
canım hamile kalıncada vücutta bir rahatsızlıklar oluyor belli olmaz daha 4 nisanı hele bir geçsin adet olursan değilsin demektir şimdiden çok belli olmazEki Görüntüle 1976124 Ama karnım çok şiş olucam sanırım
Sağol i şaşlah yaaaHerzaman olmuyor ki mangal piknik bence geri durma haftaiçi toparlarsın sen ya rahat ol
Yok ben hamileliğim belli demedim ki bence adet olucam dddim karnım şişcanım hamile kalıncada vücutta bir rahatsızlıklar oluyor belli olmaz daha 4 nisanı hele bir geçsin adet olursan değilsin demektir şimdiden çok belli olmaz
Ah dostum ahhh şnşallahHerzaman olmuyor ki mangal piknik bence geri durma haftaiçi toparlarsın sen ya rahat ol
i şallahhhhbencede hafta sonu çok sıkma canım kendini hafta içi güzel dikkat ediyoz nasıl olsa boşver bide sen hamile kalıcan mutlu olman lazımmm moral bozmak yokkkkk
bebeğim aslında seninle ikimiz şu çaylardaki kahvelerdeki şekerleri kesebilsek yada en aza indirebilsek kaloride baya bir farketcezzz bu arada cola fantanda çok olmuş canımcım amatabii pikniktesin çok normal cay kahven fazla degilde genel anlamda söyledim çünkü ben en çok onlardan çekiyommmEki Görüntüle 1976405 Dün ki menüm
Amin inşallah bugün geçmicen 1300 ü hissediyorumEki Görüntüle 1976443
olacak inşallah bugünnn Ya Allah Bismilllahhhhh
Aynen piknik olduğu için içtimbebeğim aslında seninle ikimiz şu çaylardaki kahvelerdeki şekerleri kesebilsek yada en aza indirebilsek kaloride baya bir farketcezzz bu arada cola fantanda çok olmuş canımcım amatabii pikniktesin çok normal cay kahven fazla degilde genel anlamda söyledim çünkü ben en çok onlardan çekiyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?