- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #16.901
insanın her hali bir olmuor canım ara ara başka dönemlere girdiğimizde oluyor sorun değil önemli olan bu gevşek süreci çok uzatmamak hayde bre deyip silkinip kendimize gelmekgünaydın, çok berbat anti diyetli bir haftanın sonunda , değil vermek üstüne 600 gr alarak berbat bir hafta geçirdim,
tak dedi tamamen artık 64,80 dim .... 65,50 oldum bu hafta
atın beni denizlere
dün akşam atlaya zıplaya yarım saat spor yaptım, hadi bismilllah inşallah
kalori sayımına tekrar başlıcam
eylemsevcan biliyor biraz durumumu ve sıkıntılarımı , düzelticem inşalllah yavaş yavaş
Bu bildirim de kimse kilo veremedi anlaşılanlimonlu_kek canım nerelerdesin 1. yi belirlicem
Evet canım bakalım sabah yarım haşlanmış patates yedim daha başka bişey Yok daha hedefe ulaşmak istiyorum bu ayın sonundabu cuma Nisan ayının son bildirimimi olacak canlar ona göreee
yoksam yenildinmiiiiii????????Şuan için günü 900 kaloride kapatacam herhal son dk mideme yenilmezsem eğer
Yok canım 900 de kaldım bakalım Cuma'ya güzel bişey görmek istiyorum 1000 aşmıyacamyoksam yenildinmiiiiii????????
ah be canım baya olmuş yaaa inşallah bundan sonra hızlı verirsin hadi gel seninle şartlayalım kendimizi yarından itibaren sıkı girelim olur mu?? günlük 1000 kaloriyi asla aşmamaya özen gösterelim...Nerdeyse bir yıl olacak hedef hamilelik başlangıcı 63 kilo ancak ben yaza daha daha vermek istiyorum geçen yaz tatili öncesi verdiğim kilolarıda alınca millet dana gibi olmuşun sözlerini bu tatilde verdiğim kilolarla utandırcam inş düzenli kilo vermem eylül ayıyla başladı 6 ay için iyi bir kayıp şimdilik Eki Görüntüle 1987125
Tamam canım bana uyar 1000 kalori iyi bile birazcık spor yapsak süper olurda şuan için zor benim için 12 Mayıs'a kadar sıkı bir tempo olsun ben dünden beri sıkıyorum bakalım bu gün daha 350 kalorideyimevet artık sadece 1000 bugün hesaplatmadım yarından itibaren tam gaz 15 gün böyle olsun ne dersin??? 15 gün sonra 1-2 gün tatil yaparız ve tekrar başlarızgunyil cim olur mu??? 12 Mayıs Cumaya kadar ??? pardon cuma başlayalım cuma bitsin ne dersin?
Yok yok canim 1000in altina sakin dusme tehlikeli Allah korusunTamam canım bana uyar 1000 kalori iyi bile birazcık spor yapsak süper olurda şuan için zor benim için 12 Mayıs'a kadar sıkı bir tempo olsun ben dünden beri sıkıyorum bakalım bu gün daha 350 kalorideyim
Günü 750 kalori bile olmadan kapattım şükür ama yarın birazcık artar bazı nedenlerden dolayı 1000 geçmem inş cuma günü güzel bi rakam yazacam inşYok yok canim 1000in altina sakin dusme tehlikeli Allah korusun
nasıl 750 de kapatabildin gülüm neler yedin birde açmı kaldın???Günü 750 kalori bile olmadan kapattım şükür ama yarın birazcık artar bazı nedenlerden dolayı 1000 geçmem inş cuma günü güzel bi rakam yazacam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?