- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #16.941
Çok yoğun bir tempodaydım fırsatım olmadı hiç ama haklısın canımcım. Bundan sonra sizleyimCanım nerelerdesin yaa çokda merak ettik nbaşına bir işmi geldi diye keşke iki satırla bizi bilgilendirseydin bari merakta bırakmasaydın, çünkü birazda sıkıntılı bir sürece girmiştin ondanda biraz daha fazla merak ettik hani sorunlar büyüdü heralde diye neyse aramıza yeniden dönmüş olman çok güzel tüm bilgilerini yeniden söylermisin tablomuza ekliyim çok sevindimmmm....
Tamam canım ellerine sağlık bu hafta başlamadığı iyi olmuş benim içinCanlar bu arada tablomuzu yeniden düzenledim ilk bildirimimiz 12 Mayıs cuma ve ay sonuna kadar her cuma bilginiz olsun bu cumayı koymadım çünkü tatil dönüşü zaten haftaya geç başladık bu cumaya kadar motive olamayız diye haftaya cuma dan itibaren hercuma bilginiz olsun
Tekrardan hoşgeldin canımÇok yoğun bir tempodaydım fırsatım olmadı hiç ama haklısın canımcım. Bundan sonra sizleyim
Bilgilerim utanarak söylüyorum
Kilo: 86
Boy: 1.67
Hedef: 65
hemen ekliyorum bebeğim....Çok yoğun bir tempodaydım fırsatım olmadı hiç ama haklısın canımcım. Bundan sonra sizleyim
Bilgilerim utanarak söylüyorum
Kilo: 86
Boy: 1.67
Hedef: 65
Hoşbuldum:)Tekrardan hoşgeldin canım
Tamamhemen ekliyorum bebeğim....
Bende yarın deniym bakalım 500 kaloriyiselamlar günaydınlar
yeni bir diyet şekli gördüm oruç diyeti haftanın iki günü 500 kalori diğer günler istediğiniz gibi yeniliyor ama gnede 1750 yi geçmeyin diyor kafama yattı bugün 500 kaloriyi uygulamaya çalışcam inş. haydi bakalım hayırlısı
ben bugün deniyorum yarında gerçek oruç tutacam Allah nasip ederse biraz olsun farkederim inş. zaten fazla çıktım 56.7 yi gördüm bu sabah 56.0 lara kadar düşmüştüm inşallah bu yöntemle şimdilik o fazlalığımdan kurtulsam hatta 55.9u görsem çok sevincem. hadi hayırlısı...Bende yarın deniym bakalım 500 kaloriyi
Canım bende şoktayım öle aman aman yemiyorum ama bu gün 64.5 gördüm şişlik mi artık bu kadar kilo alımı kısa sürede olmaz ki amaben bugün deniyorum yarında gerçek oruç tutacam Allah nasip ederse biraz olsun farkederim inş. zaten fazla çıktım 56.7 yi gördüm bu sabah 56.0 lara kadar düşmüştüm inşallah bu yöntemle şimdilik o fazlalığımdan kurtulsam hatta 55.9u görsem çok sevincem. hadi hayırlısı...
patates haşladım yoğurtlucam yicem inş.Ooo çok iyi canım akşam patates yada cacık ye
Hedef olmasa da çok güzel canım ben az yiyin diyorum son dk birileri bişey çıkıyor kalori oluyor 1100 ler bakalım bu gün inş bişey çıkmazBugun 500e odaklandim ama olmadi 639 kalori ile kapatmayi basardim cok sukur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?