Esnek Diyet Arkadaşlığı

Canlar bu arada tablomuzu yeniden düzenledim ilk bildirimimiz 12 Mayıs cuma ve ay sonuna kadar her cuma bilginiz olsun bu cumayı koymadım çünkü tatil dönüşü zaten haftaya geç başladık bu cumaya kadar motive olamayız diye haftaya cuma dan itibaren hercuma bilginiz olsun

Çok yoğun bir tempodaydım fırsatım olmadı hiç ama haklısın canımcım. Bundan sonra sizleyim
Bilgilerim utanarak söylüyorum
Kilo: 86
Boy: 1.67
Hedef: 65

Tamam canım ellerine sağlık bu hafta başlamadığı iyi olmuş benim için

selamlar günaydınlar
yeni bir diyet şekli gördüm oruç diyeti haftanın iki günü 500 kalori diğer günler istediğiniz gibi yeniliyor ama gnede 1750 yi geçmeyin diyor kafama yattı bugün 500 kaloriyi uygulamaya çalışcam inş. haydi bakalım hayırlısı

Bende yarın deniym bakalım 500 kaloriyi

Bende yarın deniym bakalım 500 kaloriyi
ben bugün deniyorum yarında gerçek oruç tutacam Allah nasip ederse biraz olsun farkederim inş. zaten fazla çıktım 56.7 yi gördüm bu sabah 56.0 lara kadar düşmüştüm inşallah bu yöntemle şimdilik o fazlalığımdan kurtulsam hatta 55.9u görsem çok sevincem. hadi hayırlısı...

Canım bende şoktayım öle aman aman yemiyorum ama bu gün 64.5 gördüm şişlik mi artık bu kadar kilo alımı kısa sürede olmaz ki ama

Galiba yanlış bişeyler yapıyorum bakalım önce bir ödem atıcı bişeylerle beraber daha daha dikkat edeyim yoksa olmuyor zaten Ramazan yaklaşıyor toparlamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…