- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #16.921
canım aman o kadar az yeme tehlikeli olur biraz olsun ye bişeylerCanım sabah lor peyniri haşlanmış yumurta ekmek Yok öğlen nescafe yarım fincan şekersiz dört adet tam buğday bisküvi akşam lor peyniri bir dilim Çavdarlı ekmek iki dilim pastırma yemek yoktu dün kahvaltılık geçiştirdik bir kaşık menemen zaten çay şekersiz tüketiyorum ama bu gün biraz daha fazla olacak gibi
Çok canımda istemedi dün boşta kalmayınca fazla bişey yiyemedim ama bu gün zaten normal bi şekilde yiyorum 1000 kaloriyi geçmiyecem inş sen napıyon neler yiyorsuncanım aman o kadar az yeme tehlikeli olur biraz olsun ye bişeyler
canım ben unuttum yaa hafta sonu abimin oğlunun sünneti var sünnetimiz var bu telaşı atlatmam lazım sen çok sıkı devam et bana bakma salı ve ya çarşambadan itibaren tam takibe başlıcam inş. 12 mayısa kadarÇok canımda istemedi dün boşta kalmayınca fazla bişey yiyemedim ama bu gün zaten normal bi şekilde yiyorum 1000 kaloriyi geçmiyecem inş sen napıyon neler yiyorsun
aa canım ne demek iyi gibi iyininde alası maşallahhh süper vermişsin bikere aylık hedefininde altına inmişsinn süpersinnnn tabloda aylık hedefine hemen koydum nazar boncuğunuuuuGünaydın bayanlar malesef tel bozuldu bilgisayardan girmek zorunda kaldım kilo 63,4 iyi gibi
saol canım ya birazcık bu bildirimde hırs yaptım şükür darısı senin başına bi dahakibildirimde sende ulaşırsın inşaa canım ne demek iyi gibi iyininde alası maşallahhh süper vermişsin bikere aylık hedefininde altına inmişsinn süpersinnnn tabloda aylık hedefine hemen koydum nazar boncuğunuuuu
Çok güzel canım tbr ederim arada kaçamak oluyor yapacak bişey Yok akşam kaçamak için fazla tüketmedim şimdiye kadar dengelemeye çalışıyorum böylecanım geç kaldım biraz,
bugün 64.60 çıktım tartıda
bir haftadır yediklerime dikkat ettim
sadece bir kaçanağım oldu,
gunyil bebeğim tebrikler bu haftanın 1. side aylık farkın 1. side hatta aylık hedefi tutuuranda sen oldun maşallahhh
Tebrik ederim canım. Darısı başımızaSüper motive oldum çok istiyordum hedefe ulaşmak şükür oldu az daha sıkıp 60 görecem inş
İnş canım inş daha çok verirsin hoş bi kaç gündür yaydım ben ya biraz rahatlık ve tatil olunca salı günü artık toparlarım inşTebrik ederim canım. Darısı başımıza
Canım nerelerdesin yaa çokda merak ettik nbaşına bir işmi geldi diye keşke iki satırla bizi bilgilendirseydin bari merakta bırakmasaydın, çünkü birazda sıkıntılı bir sürece girmiştin ondanda biraz daha fazla merak ettik hani sorunlar büyüdü heralde diye neyse aramıza yeniden dönmüş olman çok güzel tüm bilgilerini yeniden söylermisin tablomuza ekliyim çok sevindimmmm....Ben geldiiimm tekrardan aranızdayım. Nasılsınız bakalım görüşmeyeli. Ben verdiğim kiloları tekrar aldım . Bugün itibariyle yeniden başlıyorum. Hep beraber zayıflayalım beni de aranıza kabul edin yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?