Esnek Diyet Arkadaşlığı

Merhaba canlar. Bakıyorum cok güzel gidiyo. Benim hamilelikte 15+6 dayiz bebisimle.ilk 3 ay cok zor gecti. Bulantilar kusmalar siskinlikler ödemler düşük tehlikesi... 3 ay boyunca yattim ve ilac kullandım bu beni öyle bir sisirdi ki neye uğradığımı şaşırdım ama bebeğim icin sağlığı icin deger dedim devam ediyorum. İnşallah kasımda tekrar aranıza katılırım dogumdan sonra. Hepinize bol bol eksiler diliyorum. bu arada iki hafta ust uste gittim doktora ama hala cinsiyet hakkında kesin bilgi yok kiza benziyo dedi doktor ama beklemedeyiz

cok güzel gidiyo. Benim hamilelikte 15+6 dayiz bebisimle.ilk 3 ay cok zor gecti. Bulantilar kusmalar siskinlikler ödemler düşük tehlikesi... 3 ay boyunca yattim ve ilac kullandım bu beni öyle bir sisirdi ki neye uğradığımı şaşırdım ama bebeğim icin sağlığı icin deger dedim devam ediyorum. İnşallah kasımda tekrar aranıza katılırım dogumdan sonra. Hepinize bol bol eksiler diliyorum. bu arada iki hafta ust uste gittim doktora ama hala cinsiyet hakkında kesin bilgi yok kiza benziyo dedi doktor ama beklemedeyiz[/QUOTE]
canım Allah yardımcın olsun çok sevindim seni gördüğüme hakkında hayırlısı ne ise o olsun inş. hamilelikten sonrada dön inş. bekliyorum canım güzellikle yap doğumunuda sonrasında bebişinle birlikte gel inş.

Canım kiloyu hiç düşünme önce sen ve bebeğin onu sağ salim kucağına aldıktan sonra gene gelirsin aramıza kız erkek tek sağlıklı olsun da yeter hamileliğin keyfini çıkar hele bide hareketlerini hissetmeye başlayınca hayat daha keyifli oluyor bütün sıkıntıları unutuyor insan arada bize yaz gelişmeleri öğrenelim kocaman öpüyorum sağlıcakla kal

kızlar günaydın , ben geçen haftaya göre 600 kalori alıp, 65,20 çıktım tartıda,
sanki kilo verme değil, alma platformuna girmiş gibi hissetmeye başladım,

bu hafta sonu evde değildim uzakta olan hasta ziyaretine vs gidince evde de yemek yapamadım, öğle hep kuru tost yemekten aldım kalorileri, hem işyerimde çok yoruldum hem dışarda yollarda , inşallah bu hafta sonu evdeyim, sebzelerimi aldım, güzelce yapıp hafta içi de tost yemekten kurtulurum, benim tek pazar tatil, c.tesi de akşama kadar çalışıyorum, resmi tatil hak getire,işte öyle , o sebepten yetişemiyorum bazı işlerimi yapmaya
iki akşamdır da spora tekrar başladım, yoksa daha da fazla çıkardım sanırım

canım bende pazartesi baktığımda çık şaşırmıştım 1.5 kilo almış görünüyordum tabi üç gün tatil eşimle de olunca kaçırdım diyordum salı günü tekrar düzeni sağladım tabi birazcık sıkarak biraz şişlik biraz da aldıklarımı verdim bu gün itibariyle 63.4 gene gördüm şükür arada oluyor ama çabuk toparlanmak gerekiyor

gunyil canım son kilon 65 olunca 1 kilo ancak verirsin diye düşündüm kendini çok sıkmana gerek yok diye düşündüm gözün 63 veya 62 yi kesiyorsa öyle yazayımm....

gunyil canım son kilon 65 olunca 1 kilo ancak verirsin diye düşündüm kendini çok sıkmana gerek yok diye düşündüm gözün 63 veya 62 yi kesiyorsa öyle yazayımm....
Canım tablo nisan da hedef 64 ve ben 63.4 ayı kapatmıştım sana zahmet olur haftaya yazarken düzenlersin 62 yaz bakalım tutturmaya çalışıyım

Valla bu çok iyiymiş. Motive edici bir yönteme benziyo diyete tekrar başlayan ve benim gibi yemeyi seven birisi için. Pazartesi başlıym oruca. Haftasonu da istediğimi yesem
Tabii zaten amaci o yiyecegin gunu hayal ederek tumden kisabilmek ve inan boyle oluncada hic zor olmuyor

Senin adına sevindim
İnşallah bende eski kiloma kavuşurum
Dolapta bir sürü kıyafet var ama içine girememek çok sinir bozucu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…