- 2 Şubat 2010
- 753
- 720
- 303
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #16.981
Saol canım sana da zahmet oldu bu gün yatılı misafirim var onun için dikkat değil çok fazla kaçırdım artık pazartesi Yen'i bir başlangıç hedef bu ay olur inşgunyil canım düzelttim bir kontrol edermisin bu ayki hedefinide 62 yaptım
evet birazcık öyle olmuş ama boşver sende kısa zamanda bizlere yetişebilirsin gayret ve azimle Haydi Allah Bismillah de başla canım aylık hedefinide düz 80 yaptım eee artıkın çalışma zamanıııı....bu arada sen bize göre cok daha kolay kilo verirsin bunuda sakın unutma bizim artık gerçekten çok zorlaştıBu arada eklememi de yapıym bu ay için hedef kilom 80. Hadi bakalım rumeysa. Birde aranızda en tombikiniz ben miyim ya
Ben yayarak 78 den indim bazı nedenlerden dolayı tam sıkamadım ama zorla kendini biraz canım bu ay birinci sen olBu arada eklememi de yapıym bu ay için hedef kilom 80. Hadi bakalım rumeysa. Birde aranızda en tombikiniz ben miyim ya
İnan kararlı o kıyafetlere giriyorsun benimde öleydi dolapta duruyordu şimdi giyiniyorum bi kaç pantolon kaldı yakında onları da giyecem eski kıyafet giymek şu sıralar çok hoşuma gidiyorSenin adına sevindim
İnşallah bende eski kiloma kavuşurum
Dolapta bir sürü kıyafet var ama içine girememek çok sinir bozucu oluyor
Bunu sevdimİlk başladığımda bende topikte en kiloydum Allahım 70 leri görürmüyüm derdim şimdi şükür ama daha da verecem kararlıyım moralimi bozanların moralini bozacam bu yaz
Kaçamaklarla kendimi hazırlamaya çalışıyorum 1000-1200 civarında aldığım günlük kalori bakalım cuma ya nasıl olacakslmlar arkadaşlar bildirim günümüze az kaldı durumlar nasıl???
bence süper olacak canımcımKaçamaklarla kendimi hazırlamaya çalışıyorum 1000-1200 civarında aldığım günlük kalori bakalım cuma ya nasıl olacak
yok canım rglden dolayı ara verdim yeniden başlıcam tam gaz başlıcam en kısa sürede inş.Sizler neler yapıyorsunuz oruç diyetine devam mı
Hadi bakalım bu ay belki hedefin olur canım benim misafirler oluyor kaçıyor çoğu zaman bu hafta çok iddam yok açıkcasıa101den plates toplarıda satın aldım bugünnn oleyyyy bir giriyom tam giriyommmm indimmm sahalaraaaa.....
Hayırlısı olsun canım inş biran önce hamile kalırsın evet kabızlık olayı çok kötü oluyor bendede psikolojik kabızlık var evde şuan kızım dışında eşim de dahi olsa wc çıkamıyorum ve ardından iki üç gün şiş şiş geziyorum kefir biraz rahatlatıyor özellikle altınkılıç tavsiye ederim canımkızçeler ben bu geçtiğimiz aylarda leyla gibiydim,
sonuçlarım çıktı çok şükür,
test sonuçlarımıza göre her şey yolunda
normal yolla hamile kaldım geçen sene, bebeğim 9 haftalık iken kalbi durdu,
tüp bebek yaptırmayı şu an için düşünmüyorum
ama tahlil yaptırdığım yer özel hastane olduğu için
( çalışıyorum izin sorunumdan dolayı aynı günde almak için özelde yaptırdım)
hemen tüp bebek yapalım dediler , bende kabul etmedim
bakalım 1 yada 2 ay geçsin ondan sonra dr Altay Gezer e giderim
inşallah gerek kalmaz,
bir yandan da kilo vermeye çalışıyorum, şunu farkettim
kendi yaptığım yoğurttan yediğim zamanlarda afedersiniz kabızlık yaşamıyorum
kabız olunca da aynı regl günü gibi şişkinlik oluyor ve kilo veremiyorum
topaç gibi kendi etrafımda dönüyorum
denicem canım çok sağol , of ya seninki de zor bir durum , hadi bizimkine çözüm buluyoruz bazen, senin kafan rahat olması lazım,Hayırlısı olsun canım inş biran önce hamile kalırsın evet kabızlık olayı çok kötü oluyor bendede psikolojik kabızlık var evde şuan kızım dışında eşim de dahi olsa wc çıkamıyorum ve ardından iki üç gün şiş şiş geziyorum kefir biraz rahatlatıyor özellikle altınkılıç tavsiye ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?