Esnek Diyet Arkadaşlığı

Günaydın herkese. Bugün zorlu bir gün olucak. Diyetimin adamakıllı ilk günü olucak diyebilirim. Motivasyon en önemlisi benim için. Kararında bir kahvaltıyla başladım güne. Hadi bismillah. :)

Bu arada eklememi de yapıym bu ay için hedef kilom 80. Hadi bakalım rumeysa. Birde aranızda en tombikiniz ben miyim ya
evet birazcık öyle olmuş ama boşver sende kısa zamanda bizlere yetişebilirsin gayret ve azimle Haydi Allah Bismillah de başla canım aylık hedefinide düz 80 yaptım eee artıkın çalışma zamanıııı....bu arada sen bize göre cok daha kolay kilo verirsin bunuda sakın unutma bizim artık gerçekten çok zorlaştı

İlk başladığımda bende topikte en kiloydum Allahım 70 leri görürmüyüm derdim şimdi şükür ama daha da verecem kararlıyım moralimi bozanların moralini bozacam bu yaz

Senin adına sevindim
İnşallah bende eski kiloma kavuşurum
Dolapta bir sürü kıyafet var ama içine girememek çok sinir bozucu oluyor
İnan kararlı o kıyafetlere giriyorsun benimde öleydi dolapta duruyordu şimdi giyiniyorum bi kaç pantolon kaldı yakında onları da giyecem eski kıyafet giymek şu sıralar çok hoşuma gidiyor

kızçeler ben bu geçtiğimiz aylarda leyla gibiydim,
sonuçlarım çıktı çok şükür,
test sonuçlarımıza göre her şey yolunda
normal yolla hamile kaldım geçen sene, bebeğim 9 haftalık iken kalbi durdu,
tüp bebek yaptırmayı şu an için düşünmüyorum
ama tahlil yaptırdığım yer özel hastane olduğu için
( çalışıyorum izin sorunumdan dolayı aynı günde almak için özelde yaptırdım)
hemen tüp bebek yapalım dediler , bende kabul etmedim
bakalım 1 yada 2 ay geçsin ondan sonra dr Altay Gezer e giderim
inşallah gerek kalmaz,

bir yandan da kilo vermeye çalışıyorum, şunu farkettim
kendi yaptığım yoğurttan yediğim zamanlarda afedersiniz kabızlık yaşamıyorum
kabız olunca da aynı regl günü gibi şişkinlik oluyor ve kilo veremiyorum
topaç gibi kendi etrafımda dönüyorum

Hayırlısı olsun canım inş biran önce hamile kalırsın evet kabızlık olayı çok kötü oluyor bendede psikolojik kabızlık var evde şuan kızım dışında eşim de dahi olsa wc çıkamıyorum ve ardından iki üç gün şiş şiş geziyorum kefir biraz rahatlatıyor özellikle altınkılıç tavsiye ederim canım

denicem canım çok sağol , of ya seninki de zor bir durum , hadi bizimkine çözüm buluyoruz bazen, senin kafan rahat olması lazım,

ben bugün tartıldım, 65 çıktım tartıda kızlar
ha bu arada regl olduğum içinde şişkinlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…