- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #17.041
çok geçmiş olsun canım biraz bildirmedin diye hstalığındanda bilgim olmayınca silmiştim canım devam etmek istiyorsan bilgilerini yollarsan tekrar ekliyim senikızlar günaydın
ben bir hafta boyunca belimden rahatsızdım, daha da tam düzelemedim, sabah akşam iğne de oldum beni güzel bir şişirdi, hareketde edemedim pek, kilo veremedim, sabah tartıldım
64,.70 çıktım
görüşmek üzere
berbat canım yaa yine açıldım o biçim yiyom... bilmiyom ne olcak???*Tşk ederim de sen neler yapıyorsun yoğunsun sen de herhal nasıl kilo durumu
Bende farklı değilim ne yesem derdinde bi tatlıya dur diyorum onun dışında serbest herşey Cuma'ya bakarım artık tartı ne diyecekberbat canım yaa yine açıldım o biçim yiyom... bilmiyom ne olcak???*
Şuan tam bunu yapıyoruz herhal
Bugun sadece yemek ve cacik azdapilav yemeyi becerenildim ekmek tatli hic yemedim cok sukur sahurdada zeytin peynir yumurta ceviz yemeyi dusuuyorum hayirlisi canimBende farklı değilim ne yesem derdinde bi tatlıya dur diyorum onun dışında serbest herşey Cuma'ya bakarım artık tartı ne diyecek
Maşallah ya çok iyi dayanmışın bende o kadar olmuyor sadece birazcık sahuru düzgün yapmaya çalışıyorum oda bundan sonra biraz zor bizim ki gözleme filan istemeye başladı inş kilo almam diyorum vermeyi bıraktım şuanBugun sadece yemek ve cacik azdapilav yemeyi becerenildim ekmek tatli hic yemedim cok sukur sahurdada zeytin peynir yumurta ceviz yemeyi dusuuyorum hayirlisi canim
Evet fazla kişi Yok zaten bi de Ramazan insan kendini zor topluyorBirazda Ramazandan kaynakli pek girmiyor millet...
ee Ramazan tabii normaldir ister boşver uyum sağla ama kendin çok aşırı yeme yeterli kadar ye bari öyle dikkat et canımMaşallah ya çok iyi dayanmışın bende o kadar olmuyor sadece birazcık sahuru düzgün yapmaya çalışıyorum oda bundan sonra biraz zor bizim ki gözleme filan istemeye başladı inş kilo almam diyorum vermeyi bıraktım şuan
Süpersin ya inş geçöemişsindir bende gaza geliyorum senle daha yediklerimi kalori olarak yazamadım malum okulun sonu telaş var bizde yoğunum bu hafta hele bi geçsin bende ayar verecem kendimeinşalllah bugün 1000 kaloriyi geçmemeye çalışacağım canlarrrr
Çok iyi yapmışsın canım iftardan önce tartılıyorum şuan için bi artış Yok 63 görünüyorum ama iftar sonrası yatmaya yakın rakam uçuyorRamazanda çok bildirim koymadım 16 ve 30 Haziran olarak yazdım bilginiz olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?