- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #17.181
İl ici tayin oldu canım simdilik ev tasimayi erteledik en son kilom ne yazıkki 66 sen nasılsın epey oldu yoğun bir yaz oldu artik biraz daha rahatladimbu arada tekrar tayin olayı ne canım yeniden mı taşınacaksınız yoksa?
kısa bir yürüyüş müüü 4 km bacım uzunu nasıl olacakki bravoooo verirsin verirsin hep birlikte bak ne güzelde gider kilolar..akşam.
1 kase kıymalı yeşil mercimek çorba.
5 yk.zyğ.ıspanak yemeği.
neskafe .2sibir.
su.
2 buçuk.lt.
hee unutmadan kısada bir yürüyüş yaptım 4 km....henüz çay içmedim birazdan çayımı içicwm .ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama sanki bu kilo bende bu kez gitmicek gibi
süperrrrrrrrrrrr afiyet şeker olsunnngünaydın herkese..
güzel bir gün olması dileğiyle..
sabah menüm domates peynir haşlanmış yumurta bir dilim kepek ekmeği..şekersiz çay..
zayıflamaya etkisi var diyemi içtin?pardon canım ben unuttum.. sabah kalkar kalkmaz 1 adet greyfurt suyu içtim ben.. üstünede bir bardak su >)onu unutmuşum..)
canım evet hem ondan hemde c vitamin almak için.. malum ben meyva pek yemediğim için.. eskidende her sabah içerdim.. hasta olmazdım.. geçen haftalarda hasta olsum daha yeni yeni iileşiyiorum canımzayıflamaya etkisi var diyemi içtin?
aa bunu söylediğin iyi oldu bende deneyim inşallah ok sağolcanım evet hem ondan hemde c vitamin almak için.. malum ben meyva pek yemediğim için.. eskidende her sabah içerdim.. hasta olmazdım.. geçen haftalarda hasta olsum daha yeni yeni iileşiyiorum canım
iç canım iç.. yağ yakıyormuş.. hemde doğal c vitamini..aa bunu söylediğin iyi oldu bende deneyim inşallah ok sağol
iç canım iç.. yağ yakıyormuş.. hemde doğal c vitamini..aa bunu söylediğin iyi oldu bende deneyim inşallah ok sağol
kısa bir yürüyüş müüü 4 km bacım uzunu nasıl olacakki bravoooo verirsin verirsin hep birlikte bak ne güzelde gider kilolar..
iç canım iç.. yağ yakıyormuş.. hemde doğal c vitamini..
evet canım.. doğal c vitamini hem:)KIZLARIMCANLARIM hım anladım görmemişim yazıyı evet greyfurt u bilirim birçok hastalığada şifa afiyet olsun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?