- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #17.201
evet canım.. doğal c vitamini hem:)
öğeln yemeğimde maalesef kaçırdım tabi>(tatlıya dayanamıyorum ben ya..
zaten benimbatıran da tatlılar>(
bir orta boy kase şehriye çorbası
bir küçük tabak susuz türlü..
4 kaşık pilav
4 tane orta ebatta şekerpare
offf diyorum canm benim en zayıf noktam TATLI.pilav .hamur işleri sevdiklerim arasında . evet öğleni kaçırmışsın ama ben yinede sizlere okadar üzülmüyorum hemen toparlıyacağınızı.düşünüyorum ağlayan bana ağlasın kilo kabak gibi 85.nasıl gidici bilmiyorum. işin zor yanı beni mutfak salona açık çocuklarım kalabalık sürekli bişeyler pişirmeliyim okuldan geliyorlar aç.evde .biri.3.buçuk. biri 5.bıçuk var .onlar işte öğle yemeği kek pasta çörek börek tatlı .yapmak zorundayım çünkü alıştırdım istiyorlar haliyle benimde zaafım olduğu için dayanamayıp yiyorum ama bu kez kararım kesin eşime inat zayıflıcam
bence verirsiniz.. ben inanıyorum. bu dönemde çocuklarada çok yapmayın o tür şeyler..
yada yapıyorsanızda dayanamıyorum dersenizde tadına bakıp bırakın.. abartmadıktan sonra hiç sıkıntı olmaz.. birde bol hareket..
kesinlikle iş zaten beyinde bitiyor..aynen canm kararlı olmak çok önemli beynime sürekli hükmediyorum
@Jade21 size ufak bir sır daha vereyim..
sabahları elma sirkeli ılık suda içebilirseniz için..
inanın bana çok faydası oluyordu..
bugün bende başlaayacağım..
BİM e organik elma sirkesi gelmiş.. ondan alıp tekrar başlayacağım bende bugün..
sağol canım.. valla diyet yapamayan biri içn o 2 kilo sanki 10 kilo gibi oluyor>)KIZLARIMCANLARIM ooöoo ben sizin gibi olsam daha ne isterim 2 kiloyı her türlü verirsiniz güle oynaya verirsiniz
şeker yemeden durabiliyorumda canım çok fena ekmek istiyor nasıl bastırabiliirim bilemiyorum .
aynen benimde aslı asdarı 3 kiloydu vermrm gereken ve 54.00e düşmeyi istemiştim nerdeeee 10 kilolar verdim ama o son 2-3 kiloyu hiç veremedim hiç gitmedi en son bir kere oda ramazan sayesinde 54.8i gördüm o kadar inşallah ama bu sefer çok ciddiiyim bu sefer verecemmm.....sağol canım.. valla diyet yapamayan biri içn o 2 kilo sanki 10 kilo gibi oluyor>)
DOĞRU DİYORSUNUZ BİRDE BÖYLE DENEYEYİMselam arkadaşım ben ekmek isteğimi büyük bir kıvırcık salata içine bol çeşit koyarak tüketiyorum midemi şişirdiği için doygunlık hissi veriyor ekmeğe gerek duymuyorum ozaman.
canım slmgünaydın..
sabah evden çıkmadan önce bir greyfurt suyu..
üstüne bir bardak su..
kahvaltı bir kibrit kutusu kadar süzme peynir.. bir dilim kepek ekmeği, bir haşlanmış yumurta çay..
birazdan karışık bitki çayı içicem..
süpersinnnnnnnnnnara
neskafe 2sibirara
Akşam
5 adet küçük balık
bol yeşil salata
2lt su
birazdan çay içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?