Esnek Diyet Arkadaşlığı

Geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah

Bayanlar bende katılabilir miyim grubunuza en kilolu benim 93 kilo hiç bu seviyeye gelmemiştim doğum dan sonra aldım 1 yaşında bebisim var bu kilolar yaza kadar yok olmalı
tabiiki canım hoşgeldin boyunu ve hedef kilonuda yaz senide ekleyim tablomuza ok ohhh o bir yaşındaki bebek tam ısırmalıktır Allah bağışlasın canımmmm

G Glsnolmz canım ekledim tablomuza bir kontrol edersin yanlış veya eksik bir bilgi girmişsem söylersin ok bu ayki hedef kilonuda 90 yaptım yani kasım sonu 90a düş ok 3 kilo verirsin ilk başladığın için kolay gider

sabah uyanınca 1 bardak sirkeli su
kahvaltı:
1.5 dilim kepekli ekmek kibrit k.b.peynir
7 zeytin
1erşekerli 3 çay
afiyet olsun canım..Gayet başarılı bir kahvaltı..
ben daha başlayamadım..,
hem hastayım hemde regl olmak üzereyim..
bir düzeleyim inş..başlamayı düşünüyorum inş..

afiyet olsun canım..Gayet başarılı bir kahvaltı..
ben daha başlayamadım..,
hem hastayım hemde regl olmak üzereyim..
bir düzeleyim inş..başlamayı düşünüyorum inş..
inşallah canım rglni atlat başlarsın inş.
benimde sınavlarım var tam kendimi veremiyorum kalori falans aymaya vaktim yok o yüzden yeniden okul okuyorum sana demeyi unuttum bu yaştan sonra ilahiyat okuyom hayırlısı bakalım canım

aa çok sevindim canım.. TEbrikler.. Hayırlı olsun yeni okulun.. başarılar canım..

Boşlamadim tabiki ben de öğretmenim sabah 8.30 da bir tane kepek bisküvi yedim okulda biraz once bir dilim kepek ekmeği bir küçük domates ve bir dilim kaşar peyniri yedim şimdi form çay içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…