- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #17.301
Teşekkür ederim canım hoşbuldumhoş geldin canım bebişine uzun sağlıklı ömür dilerim allah sizlere bağışlasın inşallah diyetindede kolaylık ve sabır dilerim
Geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallaheylemsevcan KIZLARIMCANLARIM arkadaşlar iyi geceler bugün Dr gittim kist olabilir dd tahliller verdi. ..kan ..simir....parça...mamografi. ... bunları istedi sırayla yaptırılacak yarın ilk iş aç karna kan tahlil gelişmeleri anlatırım canlar bu ara diyet ne olur bilmiyorum ama dikkat etmeye çalışcam hepinize iyi geceler diliyorum
tabiiki canım hoşgeldin boyunu ve hedef kilonuda yaz senide ekleyim tablomuza ok ohhh o bir yaşındaki bebek tam ısırmalıktır Allah bağışlasın canımmmmBayanlar bende katılabilir miyim grubunuza en kilolu benim 93 kilohiç bu seviyeye gelmemiştim doğum dan sonra aldım 1 yaşında bebisim var bu kilolar yaza kadar yok olmalı
Allah razı olsun canımmm sanadaaaHerkese hayırlı sabahlar hayırlı cumalar....
Hoş buldum canım Allah razı olsuntabiiki canım hoşgeldin boyunu ve hedef kilonuda yaz senide ekleyim tablomuza ok ohhh o bir yaşındaki bebek tam ısırmalıktır Allah bağışlasın canımmmm
SÜPERSİN CANIM HADİ MAŞHH..daha diyete başlayamadığımm halde bugün 57.9u gördümm en son 58.1dim ondan çok sevinçliyim oleyyyy
maşallah canımdaha diyete başlayamadığımm halde bugün 57.9u gördümm en son 58.1dim ondan çok sevinçliyim oleyyyy
Geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah
afiyet olsun canım..Gayet başarılı bir kahvaltı..sabah uyanınca 1 bardak sirkeli su
kahvaltı:
1.5 dilim kepekli ekmek kibrit k.b.peynir
7 zeytin
1erşekerli 3 çay
inşallah canım rglni atlat başlarsın inş.afiyet olsun canım..Gayet başarılı bir kahvaltı..
ben daha başlayamadım..,
hem hastayım hemde regl olmak üzereyim..
bir düzeleyim inş..başlamayı düşünüyorum inş..
aa çok sevindim canım.. TEbrikler.. Hayırlı olsun yeni okulun.. başarılar canım..inşallah canım rglni atlat başlarsın inş.
benimde sınavlarım var tam kendimi veremiyorum kalori falans aymaya vaktim yok o yüzden yeniden okul okuyorum sana demeyi unuttum bu yaştan sonra ilahiyat okuyom hayırlısı bakalım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?