Esnek Diyet Arkadaşlığı

t
allah korusun içini ferah tut hemen bir doktorun demesiyle ameliyat olma başka doktordan fikir almak gerek.
tabiki hayatım bir Dr la kalmam eğer öyle birşey denirse kesin 2 veya 3 dr gezerim hayırlısı neyse onu versin Rabbim canım hepimiz hakkınsa

mutlu olduğuna sevindim bebeğim umarım bu performansın hep devam eder hastalığını da atlatır acil
şifa bulursun inş.

sağol canooo inşallah devam ederim inşallah hastalığımı tez atlatırım burdan hasta olan herkese bende dahil acil şifalar diliyorum

günaydın kızlar..
ben tartıldım canım sabah.. 54,2 çıktım gene..
ama wc ye çıkmadım iki gündür.ama vermemişim vermeyide beklemiyordum zaten.. çünki zaten yapamadım diyet>(

Bayanlar bende katılabilir miyim grubunuza en kilolu benim 93 kilo hiç bu seviyeye gelmemiştim doğum dan sonra aldım 1 yaşında bebisim var bu kilolar yaza kadar yok olmalı

hoş geldin canım bebişine uzun sağlıklı ömür dilerim allah sizlere bağışlasın inşallah diyetindede kolaylık ve sabır dilerim

eylemsevcan KIZLARIMCANLARIM arkadaşlar iyi geceler bugün Dr gittim kist olabilir dd tahliller verdi. ..kan ..simir....parça...mamografi. ... bunları istedi sırayla yaptırılacak yarın ilk iş aç karna kan tahlil gelişmeleri anlatırım canlar bu ara diyet ne olur bilmiyorum ama dikkat etmeye çalışcam hepinize iyi geceler diliyorum

aa çok geçmiş olsun canım..
Allah şifalar versin..Önce sağlık önemli.. Diyet yapamasanda dikkat edersin en azından.. almamak bile bişey bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…