Esnek Diyet Arkadaşlığı

Canım ben şuan regliyim vede grip:;iki gündür akşamları yemek yiyemedim..Ama gündüz iyi yiyordum..Sanah öyle bir tartılayım dedim53.8 geldim canımhaber vereyim dedim..

slm kızlar nasılsınız. bugun fitness başlıyorum ve akşam yemeği yemiyorum umarım veririm böylede vermezsem havlu atacam artık gerçi boğazımı tutmadıgım için veremiyorum

ne güzelll benim durum içler acısı bir şişkinlik var bendee...
Canımben grip falan oldum ya.. çok çok bir iştahım yok.. sanırsam ondan.. akşamları canım istemiyor.. zorla yiyiorum gibi bişey...Ama yemem de lazım.. Vücut direncimi artırmam lazım benim..Bu ara sık hastalandım..Boşver sağlıklı olalımda kilo boş..

haklısın yaa canım önce sağlık ama zaten gülüm ben senin kilonda olsam daha ne isterim bir türlü beceremedim düşmeyi artık sıkacam inş.

haklısın yaa canım önce sağlık ama zaten gülüm ben senin kilonda olsam daha ne isterim bir türlü beceremedim düşmeyi artık sıkacam inş.
sağol canım.. bende kasmıyorum.. kendi haline bıraktım zaten.. kasında hiç gitmiyor.. böyle daha iyiym>)sende veririsin canım ya.. seninde abartılacak bişiin yokki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…