- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #17.341
Aynı gibi ya daha hiç bir fark yok gerçi çok yeni ama olsun yarın tartiya çıkınca göreceğiz bakalımSelamlar canlar yarın büyük günnnn durumlar ne alemdeee?????
OO SÜPER canım tebriklerrrrr darısı başıma neden yiyemedin?Canım ben şuan regliyim vede grip:;iki gündür akşamları yemek yiyemedim..Ama gündüz iyi yiyordum..Sanah öyle bir tartılayım dedim53.8 geldim canımhaber vereyim dedim..
ah ne güzelll bir hızlaanır kilo vermelerin ohhh darısı başımaaaaslm kızlar nasılsınız. bugun fitness başlıyorum ve akşam yemeği yemiyorum umarım veririm böylede vermezsem havlu atacam artık gerçi boğazımı tutmadıgım için veremiyorum
ne güzelll benim durum içler acısı bir şişkinlik var bendee...ben bu sabah öylesine tartılayım didim.. 53,5 geldim canım>)sanki almışım gibime gelmişti oysa
Canımben grip falan oldum ya.. çok çok bir iştahım yok.. sanırsam ondan.. akşamları canım istemiyor.. zorla yiyiorum gibi bişey...Ama yemem de lazım.. Vücut direncimi artırmam lazım benim..Bu ara sık hastalandım..Boşver sağlıklı olalımda kilo boş..ne güzelll benim durum içler acısı bir şişkinlik var bendee...
haklısın yaa canım önce sağlık ama zaten gülüm ben senin kilonda olsam daha ne isterim bir türlü beceremedim düşmeyi artık sıkacam inş.Canımben grip falan oldum ya.. çok çok bir iştahım yok.. sanırsam ondan.. akşamları canım istemiyor.. zorla yiyiorum gibi bişey...Ama yemem de lazım.. Vücut direncimi artırmam lazım benim..Bu ara sık hastalandım..Boşver sağlıklı olalımda kilo boş..
sağol canım.. bende kasmıyorum.. kendi haline bıraktım zaten.. kasında hiç gitmiyor.. böyle daha iyiym>)sende veririsin canım ya.. seninde abartılacak bişiin yokki.haklısın yaa canım önce sağlık ama zaten gülüm ben senin kilonda olsam daha ne isterim bir türlü beceremedim düşmeyi artık sıkacam inş.
nasıl gidiyor canım.. yapabiliyormusun peki?slmalr arkadaşlar inşallah 20 sine gramda olsa düşşem diye dua ediyoommm....
yok hergün başlayım dedim başlayamadım AMA BUGÜN 1. GÜNÜM BAŞLADIM İNŞ HADİ HAYIRLISI BİRAZ SIKACAM DİŞİMİ BİR KAÇ GÜNDE ÇOK FARKETMEZ AMA ETTİĞİ KADAR OLSUND EDİM İNŞ.nasıl gidiyor canım.. yapabiliyormusun peki?
öyle deme canım ya.. Sıkarsan bir kilo bile gider eminim..sen iradeliisn.. benden iyisin bu konuda..yok hergün başlayım dedim başlayamadım AMA BUGÜN 1. GÜNÜM BAŞLADIM İNŞ HADİ HAYIRLISI BİRAZ SIKACAM DİŞİMİ BİR KAÇ GÜNDE ÇOK FARKETMEZ AMA ETTİĞİ KADAR OLSUND EDİM İNŞ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?