- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #17.321
Afiyet olsun gayet iyi ben şu sirkeli suyu icemiyorum ya midemi ağrıtıyorsabah uyanınca 1 bardak sirkeli su
kahvaltı:
1.5 dilim kepekli ekmek kibrit k.b.peynir
7 zeytin
1erşekerli 3 çay
Ben dün başladım saymaya bakalım şimdilik herşey yolundaöğleye de hafif yemeyi düşünüyorum inşallahhh bu haftayı böyle atlatayım bir dahaki haftaya tam kalori falanda saymaya başlıcam inş.
NOLACAK BU HALİMİZ bu hafta spora yazılmayı düşünüyorumsen az geride dur bacımmmmburda kendime birşey diyecektim ama hadi boşver 83.. 65.. siz anlamışsınızdır
evet biliyom canım herkesin vücudu kabul etmiyor limonlu suyu denedin mi?Afiyet olsun gayet iyi ben şu sirkeli suyu icemiyorum ya midemi ağrıtıyor
olsun yavaş yavaş sıkı başlıcaz inşallah moda yavaş giriyoz ama tam girecez inş. bundan sonra daha kararlı azimli olalım haydi Bismilllahhhhh diyelimmmm bir girelim tam girelim artıkkkkgünaydın kızlar hayırlı sabahlar, bildirim yapmaya utanıyorum valla 66,90 mehter takımı gibi biileri bi geri gidiyorum :)
AYY BUGUN ZANNETTİM PARDONbu arda bildirim günümüz 10unda bildirim yapmayı unutmazsanız sevinirimmmm
yok yok canımcım cuma günü anladım yanlış yazdığını hiç sorun değil belki cumaya tekrar tabloda geçen kilona dönersin biraz şişlik yapmıştır belki vücudunAYY BUGUN ZANNETTİM PARDON
Yok denemedim daha doğrusu ilk kez duydum nasıl olacak yani ne kadar su ne kadar limon aç karna mi??evet biliyom canım herkesin vücudu kabul etmiyor limonlu suyu denedin mi?
evet aynı şekilde sabah kalkar kalkmaz 1 su bardağına biraz damlatmakta yeterli yarım limon sıkmakta bazı uzmanlar yarım limonun suyu diyor bazıları 5-10 damla iyor bencede yarım limon fazla dokunabilir hiç o kadara gerek yok 5-10 damla damlatsan yeterYok denemedim daha doğrusu ilk kez duydum nasıl olacak yani ne kadar su ne kadar limon aç karna mi??
nasıl olsun canım halimiz harapSelamlar canlar yarın büyük günnnn durumlar ne alemdeee?????
nasıl olsun canım halimiz harap
Allah razı olsun canım memurluktan öğretmenliğe geçmek istiyom o yüzden yaniaa çok sevindim canım.. TEbrikler.. Hayırlı olsun yeni okulun.. başarılar canım..
Hayırlısı canım..Maşallah çok azimlisin canım..Allah razı olsun canım memurluktan öğretmenliğe geçmek istiyom o yüzden yani
Tamam inşallah yarın başlarım teşekkürlerevet aynı şekilde sabah kalkar kalkmaz 1 su bardağına biraz damlatmakta yeterli yarım limon sıkmakta bazı uzmanlar yarım limonun suyu diyor bazıları 5-10 damla iyor bencede yarım limon fazla dokunabilir hiç o kadara gerek yok 5-10 damla damlatsan yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?