- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #17.361
Slm canım cana harciyorsun sonuç güzel olacakSLM KIZLAR DÜN SPORUMU YAPTIM YEDİKLERİMEDE DİKKAT ETTİM SONUCU TARTIDA GÖRECEGİZ
ÇabaSlm canım cana harciyorsun sonuç güzel olacak
Hadi bakalım inşallahslmlar canlar nasılsınız 20 kasıma bildirime günler yaklaşıyor haydi hayırlsı bekliyorum güzel düşüşler ona göree*???
hadi hayırlısı canım..https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-2-diyeti-oruc-diyeti.658074/
arkadaşlar karar verdim bu diyete başlıcam başka türlü olmuyor yapamıyorum...
aa maşallah çok güzel vermişsin yöntemini bizede söyleeeylemsevcan canım çok şükür tahlillerim temiz çıktı.
kilom..da iyi gidiyor yavaş yavaş veriyorum başka bir topiğe de girdim aktif bir topik iyi gidiyor başlangıç 85.00. şuanda 81.60. çok şükür. Allaha emanet olun. ... canım..
Günaydın canım..Canım ben bugün unuttum.. ama cumartesi tartılmıştım. 52,9 geldim>)
oo süpersin yaa maşallah ok canın nasıl isterse onu eklerim tabloya yarın bildir istersen hangisini dersen onu yazarımGünaydın canım..Canım ben bugün unuttum.. ama cumartesi tartılmıştım. 52,9 geldim>)
ama olmassa yarın tartılır bildirim canım.. 2 gün bol yemeli geçti çünki>(
Sağolasın canım ya..Valla bişeyde yapmadım.. akşamları yemek az yemeye başladım.. yoksa gündüz baya normalk yiyorum.. olmazsa sabah tartılayım.. yarın bildiriyim canım.. Taza taze olsun..Hafta sonu biraz kaçtı çünkioo süpersin yaa maşallah ok canın nasıl isterse onu eklerim tabloya yarın bildir istersen hangisini dersen onu yazarım
ok canım tamam yarınki kilonu baz alacam...Sağolasın canım ya..Valla bişeyde yapmadım.. akşamları yemek az yemeye başladım.. yoksa gündüz baya normalk yiyorum.. olmazsa sabah tartılayım.. yarın bildiriyim canım.. Taza taze olsun..Hafta sonu biraz kaçtı çünki
Aiyyy inşallah almamışmdır. ya.. cumartesi çok sevindimdi>)ok canım tamam yarınki kilonu baz alacam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?