- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #17.381
regl olacaksan hiç önemli değil canım vücut şaşıyor boşver şimdilik çok dikkat etme önemseme yani genede düşüş var olsunSLM KIZLAR HALA FORMUMU KORUYORUM 66,40 REGLİ OLACAGIM YARIN DİKKATE ALMAK GEREK DİYE DÜŞÜNÜYORUM
aaa çok geçmiş olsun canım..Rabbim acil şifalar verisn.. Umarım önemli bişi yoktur..Selam kızlar pazar günü ales sınavı dönüşü trafik kazası geçirdik geçici hafıza kaybı yasamışım o yüzden yazamadım bu hafta beni idare edin
Amin canım Allah razı olsun eşim ve bebeğime bir şey yok şükür bende hafıza kaybı yaşanmış kafamı çok sert vurmusum çok ağrım var ama şükür hayatta çocuğumun yanindayimaaa çok geçmiş olsun canım..Rabbim acil şifalar verisn.. Umarım önemli bişi yoktur..
aa canım yok sağlıklı değildir o kilolar boşver bu hafta yazmayayım bişey önemli değil yaptırınca tartılırsın o zaman yazarızeylemsevcan canım günaydın.. valla tartının pili bitiyor sanırsam.. sapıttı bu sabah ya..56,4 çıktım ama kesin yanlış .. sonra bir daha çıktım 54,6 çıktım.. mümkün değil. ama iki gündür afedersin wc ye çıkamadım.. ondamı bilmyiorum.. ama doğru olmadığını biliyorum.. Kıyafetlerim den anlıyorum canım.. kilo almış olsam eteklerim hemen error veriyor.. daralıyor belden.. şuan öyle bişi yok canım.. etkeler gayet rahat bel kısmı iyi bile..bilemiyorum canım.. olmassa yarına kadar wc ye çıkaram yarın bir daha tartılırım.. ama sanırsam tartımız kafayı yedi yada..
canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsunn nasıl oldu be canım?Selam kızlar pazar günü ales sınavı dönüşü trafik kazası geçirdik geçici hafıza kaybı yasamışım o yüzden yazamadım bu hafta beni idare edin
:)selam canım..Valla bende diyet oldu niyet:))o yüzden aklıma gelmiyor bile yazmak..gerçi bende aynı da neyse
aynen yaa bir motive olmak nasip olmadı şimdide rglim yaklaşıyor fazla çıkmaya başladım iyice kaybettim motive yi ... ondan sonraya niyetlendim inş.:)selam canım..Valla bende diyet oldu niyet:))o yüzden aklıma gelmiyor bile yazmak..
Maalesef yapamıyorum diyet.. son durum ne alemde bilmiyorumAlmıyimde vermesemde farkmaz artık..
Boşver be canım.. Sağlığımzı yerinde olsunda kilo alınırda verilirde.. gerisi hikaye:)Reglinden sonra bakarsın boşver>))aynen yaa bir motive olmak nasip olmadı şimdide rglim yaklaşıyor fazla çıkmaya başladım iyice kaybettim motive yi ... ondan sonraya niyetlendim inş.
bu gidişle oyle olcak heral canım sağolasınBoşver be canım.. Sağlığımzı yerinde olsunda kilo alınırda verilirde.. gerisi hikaye:)Reglinden sonra bakarsın boşver>))
selamlar merhabalar nasılsınız?Selamlar kızlar
İyiyim sağolun sizselamlar merhabalar nasılsınız?
teşekkürler sizde diyet yapmayı düşünüyorsanız bize bekleriz çok aktif değiliz bildirim günlerimizde kilo bildiriyoruz aradada diyetimizle ilgili konuşuyoruz bu kadar çünkü çok yoğunuz tam kendimizi veremiyoruz o yüzden diğer topikler gibi değiliz adımızdan belli esnek diyet arkadaşlığı bizimkiİyiyim sağolun siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?