- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #17.681
ok sana iyi tatiller canım evet doğru 15 tatil bitsin ondan sonra sıkıca başlayalım yoksa olmucak motive yok kimse yazmıyor tatil bitimi herkesi çok sıkı bekliyorummm...Yarın itibariyle tatile gidiyorum inşallah istikrarlı olurum spora ara vereceğim için üzgünüm çok haklısın dursak ta yılmak Yok
Aynen ya benimde hep misafirlerim var yazamıyorum bu yüzden ama diyetim iyi gidiyor çok şükür yarın bildirim yapıyor muyuzok sana iyi tatiller canım evet doğru 15 tatil bitsin ondan sonra sıkıca başlayalım yoksa olmucak motive yok kimse yazmıyor tatil bitimi herkesi çok sıkı bekliyorummm...
yok bildirirmimiz 23 ocaktaydı o geçti şimdi 31 Ocakta var bu Ocağın son bildirimimiAynen ya benimde hep misafirlerim var yazamıyorum bu yüzden ama diyetim iyi gidiyor çok şükür yarın bildirim yapıyor muyuz
canım şubat 1 den itibaren çok sıkı girecez ona göre....canlar selam.. Canım ben regl oldum.. o yüzden bu hafta bildirim ypamadım.. inş ay başında başlarız
İNŞ CANIM BAKALIM:)canım şubat 1 den itibaren çok sıkı girecez ona göre....
sıkı girmelisin artık bebeğim lütfennnn arkadaşını üzmeee benim hatrım içinn çok sıkı girrrr bak bahar ve yaz kapıdaaaa incecik olmalıyızzzzz o güzel havalardaaa senin için şiir gibi konuştum haydi gel kendineeeeBenim berbat canımBir türlü adapte olamıyorumm
Süpersin canım ya.Darısı başıma olsun>(sabah tartıldım.54,6ilk bildirim benden gelsin 57.5 dim ama şimdiii 57.00 oleyyyyy çok şükürrrr azda olsa gitttiii
canım tartıda mı bir sorun oldu acaba bu kadar farklı olması normal olamazGünaydın kızlar ilk tartıştığımda 72 idim şuan 65.7 sanırım regl etkisi ile 72 göründü çünkü yaklaşık 10-12 günde bu kadar vermem normal değil
tebriklerrrr oleyyyybennnn geldim günaydın kızlar 66, 70ile aranızdayım sözümü tutuyorum
bencede biraz sık canım çok değil azda sıksan yeterSüpersin canım ya.Darısı başıma olsun>(sabah tartıldım.54,6acil artık sıkmam şart oldu..
hedef 52,5
Benimm 31 ocak 72 yazıyor ama 65.7 sanırım yanlışlık oldu :)ilk bildirim benden gelsin 57.5 dim ama şimdiii 57.00 oleyyyyy çok şükürrrr azda olsa gitttiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?