Esnek Diyet Arkadaşlığı

ceyef şimdi ekledim tablomuza hayırlı uğurlu olsunn
aylık hedefini az zaman kaldı diye 72 yaptım 2 kilo verirsin ama yeni başladığın için hızlı gider bir bilgilerine bak canım ona göre değiştirmemi istediğin bir bilgi olursa değiştiririm.

ooo maşallah siz çok sıkı girmişsiniz güzel kilo verirsiniz inşallah hadi hayırlısı bizde sizi takip edelim bari yoksabir müddet sonra boşluyoz bize örnek olun...

Hedefi 65 yapalım mı67 de çok iyi ama yüksek tutalım teşekkürler tekrardan

Adet dönemi sıkıntılı suyu abartmak lazım ödem için diye düşünüyorum özellikle benim gibi başlamadan şişmeye başlayıp bitene kadar devam eden ödemli bünyeler için

Bir günde yarım kilo nedir ya.. böyle zararlar vermeyin vücudunuza. Osman Müftüoğlu okuyun, Canan hoca okuyun, Natasha Campbell okuyun. Sağlığınız elden gidince üzülmeyin kızlar

Kahvaltım 2 adet haşlanmış yumurta 5 zeytin peynir yeşil çay birazdan spora gidicem erken saatlerde gitmeye gayret gösteriyorum gün daha dinç geçiyor bu kış gitsin kilolar motive olalım 15 tatilde de aksatmayalım tatil vs de kendi kendime gazı vereyim sabah sabah güzel sabahlar

Bir günde yarım kilo nedir ya.. böyle zararlar vermeyin vücudunuza. Osman Müftüoğlu okuyun, Canan hoca okuyun, Natasha Campbell okuyun. Sağlığınız elden gidince üzülmeyin kızlar
ah ahhh inanın tamamen örnek bir liste olarak koydugum bir liste asla uygulayamıoz zaten teşekkürler uyardığınız için biz ayda yarım kilo versek öpüp başımıza koyuyoz...

sağolun evet bencede salmayalım aynen devam edelim
bir gün olu kaçabilir tatil diye biraz
o zaman ertesi gün çok dikkat edip hep dengeliyelim

Günaydın beni de ekler misin ?
23 yaşındayım , 1.62 boyum , 72 de kilom :)
tabiiki ekleriz hoşgeldiniz bize hedef kilonuzuda yazarsanız eklerim belli günler bildirimlerinmöizler ona bildirilmediği anda siliyorum bilginiz olsun bildirim günlerini taBLOMUZDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ŞİMDİ İLKİ 23 oCAKTA haydı hayırlısı tekrar hoşgeldinizzz

Hoş buldum :) aylık hedefim 68 :)

neler diyeceğini ve liste verirse onuda bizimle paylaşırsan seviniriz canım hadi hayırlısı tebrikler bizede anlatttt
Bir liste yaptı benim düzenime göre sevdiğim yiyecekleri de dikkate alarak birde 2 bitki çatı verdi fitox ve fitol... fitox 1 hafta sabah akşam içilecek sonra fitol 3 hafta sabah akşam bakalım ne olacak sonuç

Birde siyah çatı şekersiz ve açık tüket dedi mümkün olduğunca az çay icmemi söyledi ödem yapiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…