Esnek Diyet Arkadaşlığı

Selamlar kızlar ,
Kilo vermek istiyorum bende Benide aranıza alabilir misiniz ?

Sabah iki haşlanmış yumurta bir adet wasa tuzsuz lor peynir 10 adet zeytin yeşil çay arada badem fındık öğlen mantı yendiğim için akşamı erkene çekip portakallı kereviz yapıyorum ondan bir tabak ceza mantı için akşam ara öğünü Yok akşam yemeğini 4 30 da yapıcam bu arada bügün suyu az içtim 1,5 litre Miğdem almadı bir iki bardak içmeye çalışacam Türk kahvesi içtim çok iyi tok tutucu oluyor

wasa tuzsuz lor peynir ne canım markasımı?

wasa tuzsuz lor peynir ne canım markasımı?
Wasa kalorisi çok düşük bir kraker markası birde tuzsuz lor peynir alıyorum onu tüketiyorum birde ara öğünlerde protein sütleri var sporcular da kullanıyor ondan da tüketiyorum,Türk kahvesi evet çok tok tutuyor ama vücutta suda tutuyor ödem yapıyor Bunuda belirteyim,karbonhidrat tüketimi arada bir olması gerekiyor çünkü bence vücudun ihtiyacı var ama şeker tüketimi sıfır olmalı diye düşünüyorum

Arkadaşlar avakado tüketin e vitamini deposu ve faydalı yağ içeriyor tok tutuyor hatta kabuklarınıda yüzünüze sürün çök çok faydalı bu arada sizde diyet bilgisi verirseniz faydasını gördüğünüz yiyeceklerin birbirimize yardımcı oluruz

Canlar ozurdilerim kizimin ameliyatlik bir durumu cikti geniz eti alinmasi lazimmis ondan giremedim kusura bakmayin en kisa zamanda kilolarinizi girecem sizleri seviyorum kendinize cok iyi bakin

Günaydın lar esnek diyet arkadaşları hiç motive Yok bu grupta esnekte olsa çok esnetmesek birebirimize destek olsak mesala bugun azıcık birşey atıp miğdeye kahveye daldım uyanmam lazım erken kalkın özellikle benim gibi metobolik hızı yavaş olanlar

Canlar ozurdilerim kizimin ameliyatlik bir durumu cikti geniz eti alinmasi lazimmis ondan giremedim kusura bakmayin en kisa zamanda kilolarinizi girecem sizleri seviyorum kendinize cok iyi bakin
Çok geçmiş olsun ben mi anlayamadım tabloyu kilo bildirimlerini hangi aralıklarla vereceğiz benim mesala 3 şubatta ölçülerim yağ kas be kilo kontrolü yapılacak

Çok geçmiş olsun ben mi anlayamadım tabloyu kilo bildirimlerini hangi aralıklarla vereceğiz benim mesala 3 şubatta ölçülerim yağ kas be kilo kontrolü yapılacak
sagol canım tabloyu daha düzenlemedim şubat için yakında düzenlicem inş. oo iyiymiş yapılınca bildirirsin canım bizede

ben giremedim canım ondan kaynaklandı şimdi hep birlikte çok sıkı giriyoruz inş.. şubat 1den itibaren tavız yokkk

çok haklısın canım aynen düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…