- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #17.721
Teşekkür ederim canımok canım tablomuza ekliyorum bir bakarsın yanlış bişey yazdıysam beni uyarırsın ok haydi hayırlı uğurlu olsunnnn
Çok iyi maşallahBenim kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 domates
7 zeytin
1 dilim den az beyaz peynir
2 bardak şekersiz çay (doymadım ama)
Öglen
3 kaşık yogurt
2 kaşık yulaf kepeği
Çok az zencefil tozu
10 fındık hepsini karıştırdım (kızkardeşim ) bunu yiyormuş diyetteyken
Şimdide yeşil çay yapacağım
Teşekkürler canımÇok iyi maşallah
Yılmak Yok Ayda bir de gitse gitsin spora gidiyormusun bilmiyorum gitmiyorsan ya evde yürüme bandı yada spor salonuna git çünkü bizim gibiler için spor şart birde akşam 6 dan sonra yoğurt dışında birşey tüketme yavaş gitsin ama gitsin yaza çok var gidecek inşallah merak etme ilaçlarını aksatmaGünaydın kızlar bendeceyef arkadaşımız gibi ayda 2 kiloya razıyım sürekli kullanmam gereken ilaçlarım var Dr um da ayda 1 2 kilo verebilsen bile başarı dedi
Spor salonu için bütçemizi yok malesef Evde egzersiz yapıyorum 6 7 den sonra yemiyorum bakalımYılmak Yok Ayda bir de gitse gitsin spora gidiyormusun bilmiyorum gitmiyorsan ya evde yürüme bandı yada spor salonuna git çünkü bizim gibiler için spor şart birde akşam 6 dan sonra yoğurt dışında birşey tüketme yavaş gitsin ama gitsin yaza çok var gidecek inşallah merak etme ilaçlarını aksatma
Evde egzersiz de çok iyi umarım hedefimize yaklaşırızSpor salonu için bütçemizi yok malesef Evde egzersiz yapıyorum 6 7 den sonra yemiyorum bakalım
İnşallah canımEvde egzersiz de çok iyi umarım hedefimize yaklaşırız
İp Atlama topiğimi ? Bende atlıyordum ama şikayet geldi komşulardanSelam kızlar olsun az olsun öz olsun sağlığınız yerinde olsun.
Kahvaltım
1,5 sade poğça
Beyaz peynir 30 gr
1 yk kaymak
Roka salatası yağsız limonlu
Şekersiz çay
Bide ip atlamaya başladım evde masrafsız etkili spor ip atlama topiğine yazıyorum motive oluyorum
3000 ip atlayan var
Pazarteside düzenli eliptik bisikletime başlıycam
Aaa valla mı benim altta kimse yok evde yoklar yazın arada geliyorlar. Yoksa banada gelir kesinİp Atlama topiğimi ? Bende atlıyordum ama şikayet geldi komşulardan
Evet malesefAaa valla mı benim altta kimse yok evde yoklar yazın arada geliyorlar. Yoksa banada gelir kesin
Evet topiğin adını tam bilmiyorum spor bölümünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?