Esnek Diyet Arkadaşlığı

Sabah kahvaltımı yeni yaptım çocuklardan anca fırsat buldum.
1 rafadan yumurta
Yarım dilim ekmek
Şekersiz çay

Biliyorum çok az ama bugün davete gidiceö 3 te o yüzden dengelemek istiyorum.

Benim kahvaltım

1 haşlanmış yumurta
1 domates
7 zeytin
1 dilim den az beyaz peynir
2 bardak şekersiz çay (doymadım ama)

Öglen
3 kaşık yogurt
2 kaşık yulaf kepeği
Çok az zencefil tozu
10 fındık hepsini karıştırdım (kızkardeşim ) bunu yiyormuş diyetteyken

Şimdide yeşil çay yapacağım

Çok iyi maşallah

Kızlar
Sabah kahvaltım 1 rafadan yumurta yarım dilim ekmek
Öğlen yemeği 1 tabak ekşili sulu köfte
Akşam yemeğim 17:00 de yedim
Patates salatası
3 tane mercimekli köfte
2 kurabiye
1 açma
(Davetteyim ondan bugün böyle oldu akşam)
2 lt su
1 fincan şekersiz kahve
(Akşamda bitki çayımı içerim

Ölçümümyapıldı tahmin ettiğim gibi aynıyım 200 gram yağdan gitmiş ama onu saymıyorum bir kilo altını saymıyorum biraz kas eklenmiş kollarda incelme var spordan dolayı Metobolik hızımı bildiğim halde diyeti bozmamam gerekiyordu neyse şubatta sıkı girdim Birgün bile bozmamaya kararlıyım bakalım istikrar olursa Ayda bir veya 2 kiloya razıyım bu ilaçlarla anca diyetisyenimde aynısını söğlüyor sabah 8 de kahvaltı yaptım 1 adet haşlanmış yumurta artık gına gelsede yumurta kadar tok tutan Yok peynir zeytin yeşillik yeşil çay öğlen için sebze yemeği akşamada balık düşünüyorum kızlar omega yı aksatmayın maalesef siyah etle aram Yok zorluyorum kendimi yemek için miğdem bulanıyor ama protein protein diyorum karbonhidrat ve şeker hem zararlı hem kilo kaynağı maalesef hepinize güzel sabahlar motive edelim birbirimizi

Günaydın kızlar bende ceyef arkadaşımız gibi ayda 2 kiloya razıyım sürekli kullanmam gereken ilaçlarım var Dr um da ayda 1 2 kilo verebilsen bile başarı dedi

Kahvaltımı yaptım

Kahvaltı dan önce 2 bardak su

2 yumurta 1 tatlı kaşığı tereyağıyla yaptım

7 zeytin

1 dilim peynir

2 bardak şekersiz çay

Günaydın kızlar bende ceyef arkadaşımız gibi ayda 2 kiloya razıyım sürekli kullanmam gereken ilaçlarım var Dr um da ayda 1 2 kilo verebilsen bile başarı dedi
Yılmak Yok Ayda bir de gitse gitsin spora gidiyormusun bilmiyorum gitmiyorsan ya evde yürüme bandı yada spor salonuna git çünkü bizim gibiler için spor şart birde akşam 6 dan sonra yoğurt dışında birşey tüketme yavaş gitsin ama gitsin yaza çok var gidecek inşallah merak etme ilaçlarını aksatma

Spor salonu için bütçemizi yok malesef Evde egzersiz yapıyorum 6 7 den sonra yemiyorum bakalım

Selam kızlar olsun az olsun öz olsun sağlığınız yerinde olsun.
Kahvaltım
1,5 sade poğça
Beyaz peynir 30 gr
1 yk kaymak
Roka salatası yağsız limonlu
Şekersiz çay

Bide ip atlamaya başladım evde masrafsız etkili spor ip atlama topiğine yazıyorum motive oluyorum
3000 ip atlayan var

Pazarteside düzenli eliptik bisikletime başlıycam

İp Atlama topiğimi ? Bende atlıyordum ama şikayet geldi komşulardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…