Yok yanlış ifade ettik sanırım. Arkadaşım zaten şuan çalışmıyor. Yani eşimin maaşını ben mi yöneteyim diye soruyor.Tamamen hesabi kitabi eline alacaksa bir kisi,evli olmasinin anlami yok. Bosasin adami,yerine gidip bir evlatlik alsin. O zaman herseye hakim olur.
Yok anladim zaten. Esinin maasina zaten elini uzatmasi tamamen yanlis. Siz kendinizden pay bicim,calisiyorsunuz ama maasi alip esinizin eline sayiyorsunuz. Calisir misiniz bu sartlarda? Aptal degilseniz calismazsiniz. Arkadasiniz is bulana kadar boyle devam etmeli. İs bukunca da gelirleri ortaya koyup harcamalari ve odemeleri yapip kalan parayi bolusmeliler. Olmasi gereken budur. Cunku hayat musterek.Yok yanlış ifade ettik sanırım. Arkadaşım zaten şuan çalışmıyor. Yani eşimin maaşını ben mi yöneteyim diye soruyor.
Alışveriş dışında herşey arkadaşımın eşindeymiş. Açıkçası asıl sorun şu çok borçları olmasına rağmen eve tek maaş girmesine rağmen yaşam standartları yerinde. Eşinin borca girmesinden çekiniyor. Ama hem çalışmamanın hem de daha yeni evli sayılırlar bunun verdiği duyguyla ben halledeyim artık herşeyi demeye çekiniyorEşim çalışıyor ben çalışmıyorum. Ev alışveriş vs bütçesini eşim bana verir faturalar kira vs esimdedir. Yani erkek tek çalışsa da karı koca olarak çalışsalar da ortak hesap işleri yapılmalı. Sonuçta ev ikisinin borç ikisinin.
Haklısınız. Oda zaten bunu yapmak istemiyor hatta çekiniyor teklif etmeye dahi. Eşini de incitmek istemiyor. Ama içinin de rahat etmediğini söylüyorYok anladim zaten. Esinin maasina zaten elini uzatmasi tamamen yanlis. Siz kendinizden pay bicim,calisiyorsunuz ama maasi alip esinizin eline sayiyorsunuz. Calisir misiniz bu sartlarda? Aptal degilseniz calismazsiniz. Arkadasiniz is bulana kadar boyle devam etmeli. İs bukunca da gelirleri ortaya koyup harcamalari ve odemeleri yapip kalan parayi bolusmeliler. Olmasi gereken budur. Cunku hayat musterek.
Yanlış anlamadıysam alışveriş dışında ki borçlara da arkadaşınız müdahil olmak istiyor öyle mi?Alışveriş dışında herşey arkadaşımın eşindeymiş. Açıkçası asıl sorun şu çok borçları olmasına rağmen eve tek maaş girmesine rağmen yaşam standartları yerinde. Eşinin borca girmesinden çekiniyor. Ama hem çalışmamanın hem de daha yeni evli sayılırlar bunun verdiği duyguyla ben halledeyim artık herşeyi demeye çekiniyor
Borclarin odenmeyip biriktiginden mi sikayetci arkadasiniz? Eger oyleyse borc ekstresini istesin, kart borcuysa online islemlerden baksin, kira borcuysa kulagina gelir zaten ev sahibi kapiya dayanir.Haklısınız. Oda zaten bunu yapmak istemiyor hatta çekiniyor teklif etmeye dahi. Eşini de incitmek istemiyor. Ama içinin de rahat etmediğini söylüyor
Direk eline alamaz hiç bi erkek bu kontrolü kendi maaşında vermez yavaş yavaş yapacak erkekşer gerçekten hesabını bilemiyorAlışveriş dışında herşey arkadaşımın eşindeymiş. Açıkçası asıl sorun şu çok borçları olmasına rağmen eve tek maaş girmesine rağmen yaşam standartları yerinde. Eşinin borca girmesinden çekiniyor. Ama hem çalışmamanın hem de daha yeni evli sayılırlar bunun verdiği duyguyla ben halledeyim artık herşeyi demeye çekiniyor
Her ay bir miktar alıp kenara koysun gerisine karışmasın. 400-500 mesela veya ne kadarsa.Alışveriş dışında herşey arkadaşımın eşindeymiş. Açıkçası asıl sorun şu çok borçları olmasına rağmen eve tek maaş girmesine rağmen yaşam standartları yerinde. Eşinin borca girmesinden çekiniyor. Ama hem çalışmamanın hem de daha yeni evli sayılırlar bunun verdiği duyguyla ben halledeyim artık herşeyi demeye çekiniyor
Evet acaba aylık bir yerlerin borcunu atlatıyor mu diğer aya fln diye tedirgin oluyor. Sorduğunda da hayır cevabını alıyormuş ama maddi olarak fazla rahat olduklarını düşünüyor arkadaşımBorclarin odenmeyip biriktiginden mi sikayetci arkadasiniz? Eger oyleyse borc ekstresini istesin, kart borcuysa online islemlerden baksin, kira borcuysa kulagina gelir zaten ev sahibi kapiya dayanir.
Kanit istesin. Borc kimeymis?Evet acaba aylık bir yerlerin borcunu atlatıyor mu diğer aya fln diye tedirgin oluyor. Sorduğunda da hayır cevabını alıyormuş ama maddi olarak fazla rahat olduklarını düşünüyor arkadaşım
Çeşitli borçlarmış. Mağaza taksitleri banka kredi taksiti vsKanit istesin. Borc kimeymis?
Hepsi belgelenebilir. İstesin arkadasiniz,bir bakayim ne durumdayiz desin. Getirmiyorsa esi o zaman da kavga cikarsin. Ve yalanci bir esi oldugundan da emin olsunÇeşitli borçlarmış. Mağaza taksitleri banka kredi taksiti vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?