Ev gecindirmek çok zor daha tutumlu nasil olunur ?

Aaahhh lütfen.
Hangi kısmı rezillik bunun.
Hırsızlık mı yapıyorsunuz, adam mı öldürdünüz.
Psikolojik sıkıntılar günümüzde baş ağrısı gibi. Çoğu insan yaşıyor bunu.
Hem dahiliyeye hem de psikiyatriye gidip tedavinize başlayın ve yeniden işe girin.
Şu aşamada iş hayatından kopmak sizi daha derine çeker (depresyon noktasında)
Geçmiş olsun.
Sagol canim hem piskiyatri hem pisokoterapi hem hipnoz hem kafa dagitmak icin yuruyusler yapmak anliycagin sonuc yok canim gittikce kotuye gidiyorum ben bu hastaligi atlatamiyorum galiba beni dahada cok icine cekiyor

Krediniz ne kadar ?
Eşiniz bu durumdan sizin kadar muzdarip değil galiba sigara içmeye devam ediyor.
Kredi 500 lira esim birakmayi denedi ama basarili olamadi daha sonra tutun icmeyi denedi maliyeti az olsun diye ama oda oksuruk ve ciger agrisi yapti daha agir geldi oda cabaliyor ama basarili olamiyor yillarin aliskanligi

O sigarayı öldürsen bırakmazlar geçen olay çıkardım çocuk uyuyunca ama o kadar laftan sonra yine sigara içti aldım bide bem içtim ama ölüyordum astımım var
Zaten onlarla beraber bizde icmis oluyoruz hemde onlardan daha fazla zarar goruyoruz

Suan kansizlik degilde panik atak beni zorluyor surekli olecekmisim gibi korku yasiyorum evde bile duramiyorum is yerinde nasil durcam bilmiyorum
Anladım canım. Evden bir şeyler yapıp satabilirsin çevrendeki çalisan kadınlara. Mesela ben ablamın iş yerine bir bayan gelip eksi maya ekmek satıyor. Tam 10 TL cevizli eksi maya ekmek ben ayda birkaç kez alıyorum. Kadının ciddi satışı var. İnsanlar doğal beslenmek istiyor en temel ihtiyaç sonuçta. Sen de bu tarz bir şeyler yapabilirsin

Kocaelideyim canim esim guvenlik gorevlisi
Kocaelinin şartlarını tam bilemiyorum ekonomisini yani.
Ben adanadayim evimiz lira bizim kira elektrik su aylık 1000 gidiyor. Burası daha pahalı. Emin ol canım. Ama gerçekten 1700 çok az Allah yardimciniz olsun. Güvenlik işine daha fazla pek de vermiyorlar hiç bir yerde. Ek iş yapma imkanı yok mu canım.

Anladım canım. Evden bir şeyler yapıp satabilirsin çevrendeki çalisan kadınlara. Mesela ben ablamın iş yerine bir bayan gelip eksi maya ekmek satıyor. Tam 10 TL cevizli eksi maya ekmek ben ayda birkaç kez alıyorum. Kadının ciddi satışı var. İnsanlar doğal beslenmek istiyor en temel ihtiyaç sonuçta. Sen de bu tarz bir şeyler yapabilirsin
Haklisin canim bu dedigin tavsiyeye uyucagim

Kocaelinin şartlarını tam bilemiyorum ekonomisini yani.
Ben adanadayim evimiz lira bizim kira elektrik su aylık 1000 gidiyor. Burası daha pahalı. Emin ol canım. Ama gerçekten 1700 çok az Allah yardimciniz olsun. Güvenlik işine daha fazla pek de vermiyorlar hiç bir yerde. Ek iş yapma imkanı yok mu canım.
Kocaelide bir o kadar pahali canim faturalar haddinden fazla geliyor

Erkeklerin para konusundaki bu rahatlığını anlamıyorum. Yani erkek adam olmak hani kadına muhtaç olmamak eşini mümkün olduğunca rahat ettirmekti ???
Onlar cok geride kaldi canim eskiden erkekler esim calismasim evine bana baksin derdi simdi ise hem ise gitsin hem eve hem bana baksin diyorlar sanki biz supermeniz

Canım ben bu ay gelir gider hesaplamasi yaptım eşim bana 1000 verip evi gecindir arttirabilirsen arttir dedi. Ilk ay gecinemedik 2. Ay daha dikkat ettim ey ışte bu ay kağıt kalem çıkardım yazdım çizdim. Mecburi alınacak listesi yapıp baktım aslında 500 tl yetiyormus bunu anladım. Ve bu ay para da arttirdim.

Bende yaptım ama ölüyordum :) astımım var çok dokundu
Valla 3 tane, ust uste hemde, markasida kentin şu naneli olanlardan pek de guzel gecti amaaaaaa elektrikler gitmesinmi ne guzelde sinama acmistim tv den. gelde dahada sinirlenme!! Sabahda esimin sigara külünü mutfaga goturdugunu duydum , anlamistir artik ne kadar ciddi oldumu sigara konusunda .. Degismez bende kısıtlamam, yarina mevlud var cocuklari kendisine birakacam geceye kadar gelmicem !!

Canım ben bu ay gelir gider hesaplamasi yaptım eşim bana 1000 verip evi gecindir arttirabilirsen arttir dedi. Ilk ay gecinemedik 2. Ay daha dikkat ettim ey ışte bu ay kağıt kalem çıkardım yazdım çizdim. Mecburi alınacak listesi yapıp baktım aslında 500 tl yetiyormus bunu anladım. Ve bu ay para da arttirdim.
Bende dikkat ediyorum canim arkadaslarim hergun kiyafet alir eve esya alir disardan yerler ama bende onlarda yok hic bisey almadim kendime disardan da yemiyorum ama anlamadim

Esim 2100 tl aliyor tek maasiz 2 yasindada cocugumuz var 1000 tl kredi karti geliyor benzindur sigortadir taksittir evimiz kendimizin
Ben aldigum ne varsa fisini geturiyorum eve fisi yoksada not defterime yaziyorum ne aldigimi bileyim param nereye gidiyor diye kontrol ediyirum sadece zorunlu ihtiyaclarimizi karsiliyiruz gezme yada disarida yemek olayi yok.
Dogalgaz az gelsin diye 3 petek calistiriyorum mutfak giris ve oturma odasi bizde cocugumda oturma odasinda yatiyor 120 tl geldi dogalgaz bu sekilde yetiriyoruz cok sukur parada biriktiriyoruz

Şimdi sana kendi programimdan tavsiyelerim şunlar aylık ihtiyaç listesi ama bunlar bir ay yetecek fazla da olmasın az da.

Market ihtiyacı yaz karşısına da fiyatını .
Pazar ihtiyacı haftalık olur onu da yaz mesela 20 tl ile bir haftalık yiyeceğini alırsın .
Et aliyosan bir kilo mesela onu 5 e böl .Ben öyle yapıyorum zaten iki kişiyiz bize artıyor bile.
Bir bak bakalım aylık kesin pazar ve markete ne harciyosunuz

Back
X