- 11 Aralık 2017
- 1.488
- 770
- 38
- 32
Erkekler icin halledilmiycek sorun yok yumurta kapiya geldigi zamanda neden halletmedin oluyor durumAynen erkek hallederiz kafasında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkekler icin halledilmiycek sorun yok yumurta kapiya geldigi zamanda neden halletmedin oluyor durumAynen erkek hallederiz kafasında
Krediniz ne kadar ?Kredi olmasa hic sorunum yok hem kredi hem esimin sigarasi
Sagol canim hem piskiyatri hem pisokoterapi hem hipnoz hem kafa dagitmak icin yuruyusler yapmak anliycagin sonuc yok canim gittikce kotuye gidiyorum ben bu hastaligi atlatamiyorum galiba beni dahada cok icine cekiyorAaahhh lütfen.
Hangi kısmı rezillik bunun.
Hırsızlık mı yapıyorsunuz, adam mı öldürdünüz.
Psikolojik sıkıntılar günümüzde baş ağrısı gibi. Çoğu insan yaşıyor bunu.
Hem dahiliyeye hem de psikiyatriye gidip tedavinize başlayın ve yeniden işe girin.
Şu aşamada iş hayatından kopmak sizi daha derine çeker (depresyon noktasında)
Geçmiş olsun.
O sigarayı öldürsen bırakmazlar geçen olay çıkardım çocuk uyuyunca ama o kadar laftan sonra yine sigara içti aldım bide ben içtim ama ölüyordum astımım varKrediniz ne kadar ?
Eşiniz bu durumdan sizin kadar muzdarip değil galiba sigara içmeye devam ediyor.
o zaman almamak en mantıklısıCanim ne kadarda borc alsanda ödesen bile tuzune vururlar diye tahmin ediyorum
Kredi 500 lira esim birakmayi denedi ama basarili olamadi daha sonra tutun icmeyi denedi maliyeti az olsun diye ama oda oksuruk ve ciger agrisi yapti daha agir geldi oda cabaliyor ama basarili olamiyor yillarin aliskanligiKrediniz ne kadar ?
Eşiniz bu durumdan sizin kadar muzdarip değil galiba sigara içmeye devam ediyor.
Zaten onlarla beraber bizde icmis oluyoruz hemde onlardan daha fazla zarar goruyoruzO sigarayı öldürsen bırakmazlar geçen olay çıkardım çocuk uyuyunca ama o kadar laftan sonra yine sigara içti aldım bide bem içtim ama ölüyordum astımım var
Anladım canım. Evden bir şeyler yapıp satabilirsin çevrendeki çalisan kadınlara. Mesela ben ablamın iş yerine bir bayan gelip eksi maya ekmek satıyor. Tam 10 TL cevizli eksi maya ekmek ben ayda birkaç kez alıyorum. Kadının ciddi satışı var. İnsanlar doğal beslenmek istiyor en temel ihtiyaç sonuçta. Sen de bu tarz bir şeyler yapabilirsinSuan kansizlik degilde panik atak beni zorluyor surekli olecekmisim gibi korku yasiyorum evde bile duramiyorum is yerinde nasil durcam bilmiyorum
Arastiriyorum guvenilir birilerini canim var ama para konusunda saglam degillero zaman almamak en mantıklısı
çevrende tığ işi yaptıran böyle nikah şekeri şekilli sabun yaptırtan birileri var mı
Kocaelinin şartlarını tam bilemiyorum ekonomisini yani.Kocaelideyim canim esim guvenlik gorevlisi
Aynen ama gelde anlatZaten onlarla beraber bizde icmis oluyoruz hemde onlardan daha fazla zarar goruyoruz
Haklisin canim bu dedigin tavsiyeye uyucagimAnladım canım. Evden bir şeyler yapıp satabilirsin çevrendeki çalisan kadınlara. Mesela ben ablamın iş yerine bir bayan gelip eksi maya ekmek satıyor. Tam 10 TL cevizli eksi maya ekmek ben ayda birkaç kez alıyorum. Kadının ciddi satışı var. İnsanlar doğal beslenmek istiyor en temel ihtiyaç sonuçta. Sen de bu tarz bir şeyler yapabilirsin
Kocaelide bir o kadar pahali canim faturalar haddinden fazla geliyorKocaelinin şartlarını tam bilemiyorum ekonomisini yani.
Ben adanadayim evimiz lira bizim kira elektrik su aylık 1000 gidiyor. Burası daha pahalı. Emin ol canım. Ama gerçekten 1700 çok az Allah yardimciniz olsun. Güvenlik işine daha fazla pek de vermiyorlar hiç bir yerde. Ek iş yapma imkanı yok mu canım.
Onlar cok geride kaldi canim eskiden erkekler esim calismasim evine bana baksin derdi simdi ise hem ise gitsin hem eve hem bana baksin diyorlar sanki biz supermenizErkeklerin para konusundaki bu rahatlığını anlamıyorum. Yani erkek adam olmak hani kadına muhtaç olmamak eşini mümkün olduğunca rahat ettirmekti ???
Valla 3 tane, ust uste hemde, markasida kentin şu naneli olanlardan pek de guzel gecti amaaaaaa elektrikler gitmesinmi ne guzelde sinama acmistim tv den. gelde dahada sinirlenme!! Sabahda esimin sigara külünü mutfaga goturdugunu duydum , anlamistir artik ne kadar ciddi oldumu sigara konusunda .. Degismez bende kısıtlamam, yarina mevlud var cocuklari kendisine birakacam geceye kadar gelmicem !!Bende yaptım ama ölüyordum :) astımım var çok dokundu
Ben ise başlamadan aldık 4 koli :) ıslak mendiler hazır idare ediyoruz çok şükür herşey önceden aldık biz hazırlık yaptık:)Allah yardimcin olsun canim cocukla daha zor cocugun eksikleri masraflarida cocuk en basitinden bir bez 20 lira
Bende dikkat ediyorum canim arkadaslarim hergun kiyafet alir eve esya alir disardan yerler ama bende onlarda yok hic bisey almadim kendime disardan da yemiyorum ama anlamadimCanım ben bu ay gelir gider hesaplamasi yaptım eşim bana 1000 verip evi gecindir arttirabilirsen arttir dedi. Ilk ay gecinemedik 2. Ay daha dikkat ettim ey ışte bu ay kağıt kalem çıkardım yazdım çizdim. Mecburi alınacak listesi yapıp baktım aslında 500 tl yetiyormus bunu anladım. Ve bu ay para da arttirdim.