Sagll canim sanada grcmis olsun ben gittim dahiliyeye ama hala bir cozum bulamadimCanim bende de demir eksikligi var kotu oldugum zamanlarda 5 gun boyunca hastaneye gidip geliyorum damardan tedavi yapiyorlar bir dahiliye uzmanina gitmeni tavsiye ederim. Gecmis olsun.
Şuna cevap vermeden edemeyeceğim bırakmış biri olarak.Ben bu konuyu defalarca konustum ama sizde az cok tahmin edersinizki bir insan 10 yili askin suredir bagimli ise birakmasi cok zor oluyor tutun icmeyi denedi ama oda gogus agrisi oksuruk yapti ayrica ben kendim sigara hic kullanmadim kokusu bile beni rahatsiz ediyor gel gelelim karsinizdaki insan birakmak isteyipte birakamiyorsa bu konuda zorlamaninda pek bir yarari yok
Oradan geline yetişemiyorum yeterince uğraşamıyorum yakınıma gelsin de daha çok uğraşayım diyor bence.Merhaba ben yurtdisinda yasiyorum ve kv bizi tr geri dönmek için hep ikna etmeye cabaliyor. Bizde burda aynini yiyoruz geziyoruz vs diyor ama kendi cevremden ve burdaki konulara bakilirsa hayat pahali ama bunu ben kv anlatamiyorum.
Hem hayat rahat diyor hem gek burda kolay is bulursun diyor hem hersey cok ucuz diyor hem eltimin cocugu okula baslayinca evde bos oturmasin calissin diyor yani ne demek istiyo anlamiyorum
Esimm tutun icemiyor canim o dahada mahvediyor insani birak diyorum birakmiyor bir paket sihara olmus 10 lira gerisini siz dusunun artik
Bnde aynı sıkıntıdan muzdarip im :) eşim de bende işsiziz piskolojim bozuldu resmen .
İş yok şirket yok ya markette , mağazada çalışıcan Allah yardımcımız olsun .
Ben iş bakıyorum da bulamıyorum eşimde aynı boşa okuduk resmen.
Merhaba kizlar onceden ben calisirken evi daha kolay gecindirebiliyordum ama simdi calismadigim icin ay sonu zor geliyor bir insan tek maasla gecinmek icin ne yapabilir.
De denir bilemedim , bende A101 e başvurdum ama zoruma gidiyor.Valla cok fazla dusunmeyin. Biz de universite okuduk hem de baya unlu bir universite. Esimle ikimiz de magazacilik yapiyoruz. Universite mezunuysaniz ve disiplinli calisirsaniz 6 ayda 1 terfi alir patir kütür gidersiniz.
Millete komik geliyor, kimse meslekten saymiyor ama diyetisyenim esasen. En unlu hastaneler bile 1700den fazla onermiyor. Esim de ben de en alttan basladik. Ben mado'da garson olarak basladim esim migrosta kasiyer. Yani garson maasi diyetisyen maasindan fazla. O donem de paraya cok sıkışıktım garsonlugu tercih ettim. Sonra mutfaga gecmek istedim
Simdi baska bir markadayim. Esim bolge muduru oldu bile. Ben yasimin dolmasini bekliyorum. 27 yas siniri var.
Hem de burda bir meslek daha ogrendim. Sektorum gida. Onceki egitimimde alakasiz degil zaten. Simdi baya baya asciyim.
Tekrardan ise basliycam ama kalbimdeki carpintilar ve ani nabiz yukselmelerim oluyor nabizimin 175 e kadar ciktigida oldu ve bende bu yuzden tedirgin oluyorum bu sebepten oturu panik atak basladi zaten bende her an nabzim yukselicek gene hastanelik olacak diye dusunuyorum surekli elim nabzimda dolasiyorumAllah yardimciniz olsun.
Hastalik olarak tam neyiniz var? Vucut yorgunluktan alarm vermeye basladi diyorsunuz da bu bir hastalik degil ki. Benim isim cok agir is. Saglik ocagi bunyen kaldirmiyir diye her ay 1 hafta yaziyir rapor. Raporla ucretsiz izinle falan 1 ay dinlenseydiniz. Veya simdi biraz dinlenip yeniden ise baslayin derim.
Evet dediginiz cok mantikliDevletin polikliniği var sigarayı bırakmak için gtsin ilaç veriyolar ücretsiz
Ay sonuna dolap tam takir kuru bakir oluyor tek maas ile birde bebegimiz varHayat o kadar pahali ki disarda yemek yemek surda dursun bazen evde bil yiycek birsey olmuyor basit aperatiflerle gunu idare ettigim oluyor cok zor millet lokanta lokanta geziyor
Allah yardimcin olsun canim cok zorAy sonuna dolap tam takir kuru bakir oluyor tek maas ile birde bebegimiz var
De denir bilemedim , bende A101 e başvurdum ama zoruma gidiyor.
Eşimde asgari ücret alsa yine az iki çocuğum var artı bi okul kazandım fizyoterapist yani sizinle aşağı yukarı aynı onada devam edemiyorum .
Etsem ne olucak inancım kalmadı .
Bir dogum kontrol hapi regl suresini kisaltiyor 4 gun suruyor amaci fazla kan kaybini onlemek arastir istersen.Fazla regl oldugum icin vucudumun urettigi, giden miktari karsilamiyor.
hali hazirda fazla kilom var diye kadin dogumcu hapi tavsiye etmemisti ama tesekkur ederimBir dogum kontrol hapi regl suresini kisaltiyor 4 gun suruyor amaci fazla kan kaybini onlemek arastir istersen.
Canim bende fazla regl oldugum icin kan kaybettim zaten ben 35 gun araliksiz regl olduktan sonra 13 olan kan degerlerim 10 a dustu ve bu kanamadan sonra 2 ayda 12 kilo verdimhali hazirda fazla kilom var diye kadin dogumcu hapi tavsiye etmemisti ama tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?